ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ευχάριστα νέα – Πήρε εξιτήριο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Ευχάριστα νέα – Πήρε εξιτήριο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον εγκέφαλο.

Ο προπονητής – θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από σχεδόν ένα μήνα είχε μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο για να προχωρήσει σε επέμβαση λόγω της εγκεφαλικής αιμορραγίας που υπέστη.

Η κατάστασή του προκάλεσε τεράστια ανησυχία, ωστόσο η επέμβαση ευτυχώς ήταν επιτυχημένη με τον Σκωτσέζο να παραμένει για κάποιες μέρες στην εντατική σε σταθερή κατάσταση και λίγο αργότερα να ξυπνάει και από το κώμα στο οποίο βρισκόταν.

Πλέον ο Φέργκιουσον επέστρεψε σπίτι του καθώς όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ πήρε εξιτήριο και γύρισε στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάστασή του είναι καλή και τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Μάλιστα, όπως ανέφερε μια πηγή στη Sun, ο Φέργκιουσον είναι αισιόδοξος ότι θα είναι έτοιμος να δώσει το «παρών» ξανά στις εξέδρες του Όλντ Τράφορντ για την έναρξη της νέας σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.