ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγωγή κατέθεσε η Football League κατά της Super League – Αξιώνει αποζημίωση 16,8 εκ. ευρώ!

Αγωγή κατέθεσε η Football League κατά της Super League – Αξιώνει αποζημίωση 16,8 εκ. ευρώ!

Η Football League κινήθηκε νομικά κατά της Superleague, για υποχρεώσεις της πρώην ΕΠΑΕ, οι οποίες δεν έχουν αποπληρωθεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Χαρακτηριστικά, ζητά αποζημίωση από τη Superleague ύψους 16,8 εκατ. ευρώ, για οικονομική ενίσχυση που -εδώ και χρόνια- δεν δόθηκε από τη δεύτερη στην πρώτη.

Το συγκεκριμένο ποσό αφορά την νομοθετημένη από το 2006 “υποχρέωση” της “μεγάλης” κατηγορίας να ενισχύσει οικονομικά τους “μικρούς” ύστερα από τη διάσπασή της ΕΠΑΕ.

Τότε, η Football League είχε επωμιστεί όλα τα οικονομικά βάρη και τις οφειλές της ΕΠΑΕ και η Superleague ήταν υποχρεωμένη να δίνει από το 2006 και κάθε χρόνο ένα ποσό ώστε να εξοφλούνται τα χρέη της παλιάς διοργανώτριας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη για χρόνια -όπως αναφέρει σχετικά η πλευρά της Football League– κι έτσι οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η δεύτερη τη τάξει κατηγορία, χρήματα της έχουν δοθεί μόλις τρεις φορές, με αποτέλεσμα να πληρώνει ακόμη από μόνη της πρόστιμα από την εφορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.