Ελβετοί φίλαθλοι πήγαν με τρακτέρ στη Ρωσία για την εθνική τους λόγω… στοιχήματος! – 12 μέρες ταξίδι (βίντεο)

Ελβετοί φίλαθλοι πήγαν με τρακτέρ στη Ρωσία για την εθνική τους λόγω… στοιχήματος! – 12 μέρες ταξίδι (βίντεο)

Ένα στοίχημα, το οποίο αποφασίστηκε υπό την επήρεια αλκοόλ, οδήγησε τρεις Ελβετούς φίλους σε ένα ιδιαίτερο road trip με προορισμό τη Ρωσία και το Καλίνινγκραντ, με σκοπό να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας τους με τη Σερβία.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι το μέσο που χρησιμοποίησαν για να φτάσουν στον προορισμό τους είναι ένα τρακτέρ Bührer του 1964!

Το όχημα πάντως αποδείχθηκε αξιόπιστο καθώς έβγαλε απροβλημάτιστα το 12ημερο ταξίδι καλύπτοντας κάτι παραπάνω από 1.800 χιλιόμετρα.

To ταξίδι ξεκίνησε στις 9 του μηνός από το βουνό Ρίτζι που βρίσκεται στην κεντρική Ελβετία.

Η ιδέα προέκυψε μετά την πρόκριση της Ελβετίας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Μπιτ Στάντερ, Βέρνερ Ζίμερμαν και Γιοζεφ Βάιερ αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το απίθανο ταξίδι υπό την προϋπόθεση ότι θα έβγαινε και κάτι θετικό από όλο αυτό.

«Οι ανόητες ιδέες προκύπτουν μόνο όταν είσαι λίγο πιωμένος», ανέφερε στην Sun ο Βάιερ.

Αποφάσισαν, λοιπόν, να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν παιδιά στην Ελβετία. Μάλιστα μέχρι τώρα, όπως αναφέρουν, κατάφεραν να συγκεντρώσουν κοντά στα 13.000 ευρώ.

«Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα με το τρακτέρ», προσθέτει ο Βάιερ ο οποίος οδηγεί το φορτηγάκι υποστήριξης, με τους Στάντερ και Ζίμερμαν να εναλλάσσονται στο τιμόνι του τρακτέρ, οδηγώντας από τρεις ώρες ο καθένας ημερησίως. «Κανονικά ένας άνθρωπος μια φορά στη ζωή του μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, έτσι περάσαμε πολύ ωραία μαζί». Από την Πέμπτη 21/6 οι τρεις φίλοι βρίσκονται στον προορισμό τους και ανυπομονούν να μπουν στο γήπεδο και να φωνάξουν για την Ελβετία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5fiOMe26DDA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.