ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν πήρε την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός – Περιορισμός στις μεταγραφές και -6 στο νέο πρωτάθλημα

Δεν πήρε την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός – Περιορισμός στις μεταγραφές και -6 στο νέο πρωτάθλημα

Η έφεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός αναφορικά με την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν και τη συμμετοχή της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της Super League, απορρίφθηκε από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ…

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το «τριφύλλι» καλείται να ξεκινήσει στο πρωτάθλημα με αφαίρεση 6 βαθμών, καθώς επίσης και με περιορισμό μεταγραφών, που αφορούν ποδοσφαιριστές ηλικίας μεγαλύτερης των 23 ετών. Αυτοί οι περιορισμοί αφορούν τόσο την τρέχουσα περίοδο όσο και αυτήν του Ιανουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Δ.Ο.Α.) απέρριψε την υπ’ αριθμ. 17614/15.06.18 έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο που αφορούσε αίτημα για χορήγηση άδειας της εν λόγω ΠΑΕ στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (άδεια Super League)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.