ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αυτές είναι οι πιο καυτές σύζυγοι των πρωταγωνιστών του Μουντιάλ (φωτο)

Αυτές είναι οι πιο καυτές σύζυγοι των πρωταγωνιστών του Μουντιάλ (φωτο)

Σίγουρα το αγωνιστικό κομμάτι του Μουντιάλ αρχίζει και έχει ολόενα και περισσότερο ενδιαφέρον. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε και τις γυναίκες των ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών που κλέβουν τη παράσταση στις κερκίδες και έχουν προσφέρει καuτό φωτογραφικό υλικό.

Δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που μας συγκίνησαν…

Πιλάρ Ρούμπιο

Μπορεί ο Σέρχιο Ράμος να είναι από τους αμυντικούς που διχάζουν τους φιλάθλους, αλλά σίγουρα στο θέμα της ομορφιάς της συζύγου του δεν νομίζω να χωράει διχασμός.

Αντονέλα Ροκούτσο

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση του στο Μουντιάλ, αλλά στις κοινές εμφανίσεις του με τη σύζυγό του, Αντονέλα, τράβηξε τα βλέμματα.

Σακίρα

Κλασική αξία, είναι πάντα μέσα σε όλες τις λίστες με τις πιο ωραίες γυναίκες, είτε όταν πρόκειται για τη μουσική, είτε όταν πρόκειται ακόμα και για το ποδόσφαιρο. Παντρεμένη με τον Ισπανό αμυντικό Πικέ, η Σακίρα συγκαταλέγεται μέσα στις πιο ερωτικές γυναίκες ποδοσφαιριστών.

Σαμ Κουκ

Ο Κρις Σμόλινγκ, δεν ξέρω πως αλλά έριξε την Σαμ Κουκ στα δίχτυα του. Δείτε από τι συνοδεύεται ο Άγγλος διεθνής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.