Προχωρημένα πράγματα: Ο προπονητής της Εθνικής Μεξικού πήγε στο Μουντιάλ με σύζυγο και ερωμένη

Προχωρημένα πράγματα:  Ο προπονητής της Εθνικής Μεξικού πήγε στο Μουντιάλ με σύζυγο και ερωμένη

Μια γοητευτική 30χρονη αθλητική ρεπόρτερ έχει κλέψει την καρδιά και το μυαλό του 56χρονου προπονητή της Εθνικής ομάδας του Μεξικού Χουάν Κάρλος Οσόριο με αποτέλεσμα αυτός να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στη δουλειά του.

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ο πρώην ποδοσφαιριστής κατηγορείται πως φέρει ευθύνη για την ήττα της ομάδας από την Βραζιλία στις 2 Ιουλίου και τον αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Ρωσίας επειδή έφερε μαζί του στη Ρωσία σύζυγο και ερωμένη!

Η φημολογούμενη ως ερωμένη του Χουάν Κάρλος Οσόριο, Μαριάνα Ζακάριας

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον μεξικανικό Τύπο ο προπονητής διατηρεί εδώ και δύο χρόνια εξωσυζυγική σχέση με την πανέμορφη αθλητική ρεπόρτερ Μαριάνα Ζακάριας, η οποία εμφανίστηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου ήταν και η σύζυγος του Οσόριο, Τζουλιέτ Οσόριο Κεμπάλος μαζί τους δύο γιους του ζευγαριού, Χουάν Σεμπάστιαν και Σέρτζιο. Και οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο γήπεδο και παρακολούθησαν τον αγώνα του Μεξικού με τη Βραζιλία.

Μάλιστα η 30χρονη ερωμένη του Μεξικανού προπονητή ανέβασε στα social media μια φωτογραφία της από τον αγώνα του Μεξικού με την Βραζιλία, στην οποία η ίδια φορά τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας της και γράφει: «Πάντα μαζί σου…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.