ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δύσκολες μάχες για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης

Δύσκολες μάχες για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης

Μπαίνουμε στην όγδοη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιούροκαπ και η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου είναι με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά την παρουσία της στους «32» του θεσμού. Η σημερινή της αντίπαλος Μπεσίκτας βρίσκεται σε κακή κατάσταση, προέρχεται από αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών και θέλει οπωσδήποτε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, ώστε να γίνει το ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη της τρίτης ή της τέταρτης θέσης. Η Ελληνική ομάδα δεν έχει πολλές διαθέσιμες λύσεις, η κόπωση βασικών παικτών είναι εμφανής, ενώ δεν νομίζουμε πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την ευρωπαϊκή του πορεία, καθώς έχει μείνει πολύ στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος. Το ματς είναι πολύ πονηρό στοιχηματικά, αλλά θα ποντάρουμε στις περισσότερες εναλλακτικές λύσεις των γηπεδούχων.

Επικεντρωνόμαστε στον έτερο σύλλογο της συμπρωτεύουσας, που υποδέχεται την πανίσχυρη Ούνικς Καζάν, την οποία είχε κερδίσει στη Ρωσία στον πρώτο γύρο με 73-74. Βέβαια πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι διάγουν περίοδο φόρμας, ενώ ο Λάνγκφορντ έχει βρει ξανά τον επιθετικό του ρυθμό. Ο Δημήτρης Πρίφτης θα επιδιώξει να χαμηλώσει το τέμπο του παιχνιδιού, να μην αφήσει την Ούνικς να βρει ρυθμό, ενώ θα στοχεύσει να εκμεταλλευτεί τους Γουάιτ και Χάγκινς απέναντι στους ποιοτικούς μεν, αλλά βραδυκίνητους Παρακχούσκι και Μπάνιτς. Περιμένουμε ένα ματς με πολλή τακτική, αλλά λόγω της κρισιμότητάς του θα πάμε με το άντερ, που έχει τύχη να επαληθευτεί.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

3127. (+3,5) ΑΡΗΣ-ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ UNDER (147,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3130. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΠΑΟΚ (+8,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.