ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Να σπάσει την αρνητική παράδοση θέλει ο ΠΑΟ κόντρα στην Μπάρτσα

Να σπάσει την αρνητική παράδοση θέλει ο ΠΑΟ κόντρα στην Μπάρτσα

Πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για την Ευρωλίγκα από στοιχηματική σκοπιά και παρακάτω υπάρχουν 3 προτάσεις, που ένδεχομένως να κρύβουν κέρδη.

Η νίκη της περασμένης βδομάδας στη Σμύρνη με θύμα την Καρσίγιακα (66-69), εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παρουσία του Παναθηναϊκού στις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Βέβαια η αγωνιστική του παρουσία είναι κάτω του μετρίου εδώ και περίπου έναν μήνα, με εξαίρεση το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ κι αυτό είναι κάτι που προβληματίζει έντονα τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Οι «μπλαουγκράνα» έρχονται στην Αθήνα με τον αέρα του φαβορί, τον αέρα των 8 συνεχόμενων νικών επί των «πρασίνων» και θέλουν να δείξουν πως και φέτος δίκαια συγκαταλέγονται στα φαβορί για το Φάιναλ Φορ του Βερολίνου. Ο Σέιν Λαουάλ είναι πιθανό να προφυλαχτεί κι έτσι οι Τόμιτς και Σάμιουελς θ’ αντιμετωπίσουν την φροντ λάιν του Παναθηναϊκού. Η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά το υψηλό σκορ κερδίζει την προτίμησή μας.

Στην καυτή «Χάλα Πιονίρ» ο Ερυθρός Αστέρας δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την πρόκριση απέναντι στην ιδιαίτερα ποιοτική, αλλά ασταθής εκτός έδρας Κίμκι. Οι γηπεδούχοι θα έχουν τη βοήθεια και του Μάρκους Γουίλιαμς, που εξέτισε την ποινή του κι έτσι ο Ράντονιτς θα έχει άλλο ένα όπλο στη φαρέτρα του. Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο ποιοτικό σύνολο, έχουν περισσότερες λύσεις στον πάγκο, αλλά αν δεν είναι συγκεντρωμένοι ενδέχεται να πάθουν ότι και η Ρεάλ Μαδρίτης. Αναμένουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και με ρίσκο θα ποντάρουμε στον άσο, αφού το χάντικαπ των 5,5 πόντων μπορεί να το καλύψει ο Ερυθρός Αστέρας.

Στο μακρινό Κουμπάν η τοπική Λοκομοτίβ είναι από τις φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης και με την επιστροφή του Σίνγκλετον έχει γίνει ακόμα πιο δυνατή στη γραμμή των φόργουορντ. Στο στρατόπεδο της Ζιελόνα Γκόρα επικρατεί ηρεμία, αφού οι διοικούντες και ο προπονητής γνωρίζουν πως η Ευρωλίγκα δεν είναι για τα δόντια τους κι έτσι ήδη έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται για το Γιούροκαπ, που φαντάζει περισσότερο στα μέτρα τους. Το πλεονέκτημα των Πολωνών είναι μεγάλο, αλλά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να το υπερκαλύψει.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

3167. (+1,5) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER (149,5) 1,75

3165. (+5,5) ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΙΜΚΙ 1 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3168. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ-ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ (+14,5) 1 1,75

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.