ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι Νικς δεν αντέχουν τους “ταύρους”

Οι Νικς δεν αντέχουν τους “ταύρους”

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το ΝΒΑ έχει την τιμητική του σήμερα, καθώς έχουμε εντοπίσει τρεις αναμετρήσεις, που ενδεχομένως να μας χαρίσουν και το πρώτο ταμείο της χρονιάς.

Στο «Γιουνάιτεντ Σέντερ» το Σικάγο υποδέχεται τη Νέα Υόρκη και θέλει επιτέλους να εκμεταλλευτεί την έδρα, η οποία φαίνεται να είναι η αχίλλειος πτέρνα του αυτή τη σεζόν. Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Νικς έδειξαν να συνέρχονται ύστερα από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, επικρατώντας εύκολα των Πίστονς με 108-96. Ο Άντονι συνεχίζει να παρουσιάζεται αδιάφορος για τα μετόπισθεν, αλλά όταν βρίσκεται σε καλή επιθετικά μέρα είναι ικανός να διαλύσει οποιαδήποτε ομάδα. Το μεγαλύτερη κίνητρο είναι με την μεριά των γηπεδούχων και γι’ αυτό θα ποντάρουμε στην παρέα του Ντέρικ Ρόουζ.

Δεν είναι πολύ τιμητικό για τους Λέικερς, αλλά στο «Στέιπλς Σέντερ» θ’ αναμετρηθούν οι δύο σύλλογοι με το χειρότερο ρεκόρ στο φετινό ΝΒΑ, ενώ μην ξεχνάμε πως οι Σίξερς σταμάτησαν το σερί των 13συνεχόμενων ηττών, νικώντας τους «λιμναθρώπους» στην έδρα τους με 103-91. Φυσικά ο εγωιστής Κόμπε Μπράιαντ δεν έχει ξεχάσει τον αγώνα και θέλει να πάρει τη ρεβάνς από την Φιλαδέλφεια, που λογικά θα τερματίσει τελευταία σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Το ματς θα είναι εξαιρετικά αμφίρροπο, αλλά στο τέλος ο τρίτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, θα πάρει τους Λέικερς στις πλάτες τους, χαρίζοντας τους την πρώτη νίκη μέσα στο 2016.

Στην Οκλαχόμα η ομάδα των Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Γουέστμπρουκ διανύει περίοδο φόρμας, μετρώντας οχτώ επιτυχίες σε δέκα παιχνίδια και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Το Φοίνιξ είναι αξιόλογη ομάδα, που στηρίζεται κυρίως στο επιθετικό της παιχνίδι, αν και φέτος έχει δείξει και κάποια αμυντικά δείγματα. Ο τραυματισμός του Μπλέντσοου ανατρέπει όλο το σχεδιασμό των Σανς, οι οποίοι πλέον είναι αναγκασμένοι να βαδίσουν σε άλλο μονοπάτι, αφού θα τους λείπουν οι 22,3 πόντοι και οι 7,8 τελικές πάσες του Αμερικανού κόμπο γκαρντ. Το όβερ κανονικά θα ήταν η πρώτη μας επιλογή, αλλά θα ρισκάρουμε με τον άσο των Θάντερ.

Οι προτάσεις μας

3077. ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ-ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ 1

3078. Λ.Α. ΛΕΪΚΕΡΣ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΙΞΕΡΣ 1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3060. ΟΚΛΑΧΟΜΑ Σ. ΘΑΝΤΕΡ-ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ (+14,5) 1       1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.