ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δυνατές μονομαχίες σε ACB και VTB League

Δυνατές μονομαχίες σε ACB και VTB League

Πλούσιο το στοιχηματικό μενού της Κυριακής με τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια να διεξάγονται σε Ισπανία και Ρωσία.

Η πρωτοπόρος Βαλένθια δεν σταματάει πουθενά, μετρώντας 23 συνεχόμενες νίκες από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής σεζόν, αλλά σήμερα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη Μάλαγα. Ο Μαρτίνεζ προσπαθεί να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του, καθώς γνωρίζει πολύ καλά, ότι το Μάιο και τον Ιούνιο θα κριθούν άπαντες, καθώς μεγάλος στόχος των γηπεδούχων είναι η κατάκτηση του Γιούροκαπ και η πρόκριση τουλάχιστον στα ημιτελικά των ισπανικών πλέι-οφ. Οι Ανδαλουσιανοί δεν τα έχουν πάει καλά εντός συνόρων και πλέον τρέχουν να προλάβουν την όγοδοη θέση για να μην μείνουν εκτός Κυπέλλου Ισπανίας. Ο αγώνας θα είναι ντέρμπι, αλλά η απουσία του Μάρκοβιτς στερεί από τους φιλοξενούμενους έναν εγκεφαλικό παίκτη, ο οποίος φέτος διένυε την κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Οι «νυχτερίδες» έχουν την ποιότητα και την δυναμική να κερδίσουν τη Μάλαγα με διψήφια διαφορά.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην ACB η Λαμποράλ Κούτσα του δικού μας Γιάννη Μπουρούση θέλει ν’αποδείξει πως μπορεί ν’ανταπεξέλθει σε δύο διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, αν και τα προβλήματα τραυματισμών που την ταλαιπωρούν, ίσως την αποδυναμώσουν ως ένα βαθμό. Από την άλλη μεριά η Ρεάλ παρά τις απουσίες βασικών παικτών, είναι όρθια, παλεύει και με ηγέτη τον Σέρχι Ροντρίγκεζ εγείρει αξιώσεις νίκης σ’ένα με πολύ καυτή ατμόσφαιρα. Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, προτιμότερο το όβερ, το οποίο επαληθεύουν συχνά οι δύο σύλλογοι.

Σ’ένα άλλο ντέρμπι η Λοκομοτίβ του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει την ισχυρή Ζενίτ που έχει υποστεί μόλις μία ήττα στην VTB λίγκα σε εννιά αναμετρήσεις. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο TOP «16» της Ευρωλίγκα και θέλουν να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα, αφού έχουν μείνει αρκετά πίσω. Ο Ντιλέινι είναι ο αδιαμσφισβήτητος ηγέτης της Κουμπάν και ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης θα επιχειρήσει να τον ανακόψει από τους συμπαίκτες του, αν θέλει να φύγει με το διπλό από μία δύσκολη έδρα. Ο Έλληνας κόουτς είναι έμπειρος και με πλεονέκτημα την υπεροπλία στους ψηλούς, θα γίνει υπεύθυνος για το δεύτερο κίτρινο φύλλο της Ζενίτ.

Οι προτάσεις μας

3157. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΑΛΑΓΑ (+6,5) 1 1,75

3146. (+1,5) ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ OVER (167,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3132. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ-ΖΕΝΙΤ (+7,5)    1        1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.