ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θα επιβιώσουν οι σύλλογοι της Ευρωλίγκα

Θα επιβιώσουν οι σύλλογοι της Ευρωλίγκα

Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο σημερινό μπασκετικό μενού, αλλά εμείς βρήκαμε τρία σημεία, που ίσως σας στείλουν ταμείο.

Στο τελευταίο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής ο κουρασμένος ΠΑΟ υποδέχεται την Κηφισιά και στοχεύει στη διατήρηση του αήττητου στο ελληνικό πρωτάθλημα, ώστε να πάει με αβαντάζ στο αιώνιο ντέρμπι σε περίπου δυόμισι εβδομάδες. Από την άλλη μεριά η Κηφισιά δύσκολα θ’απειλήσει τον μεγάλο της αντίπαλο, αλλά το χάντικαπ των 20 πόντων είναι ικανό να μας οδηγήσει στο διπλό.

Στην εξόχως ανταγωνιστική τουρκική λίγκα η πρωτοπόρος Φενερμπαχτσέ δοκιμάζεται στην έδρα της αξιόμαχης Ούσακ, που ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο ήττες μέσα στο νέο έτος και λογικά θα υποστούν άλλη μία, καθώς το σύνολο του Ομπράντοβιτς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Για την VTB λίγκα η Λοκομοτίβ Κουμπάν βρίσκεται στην έκτη θέση και θέλει να φύγει με το διπλό από τη Λετονία, αυξάνοντας το σερί των τριών συνεχόμενων νικών. Η Ρίγα δεν θα πέσει αμαχητί στην έδρα της, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν θ’αντέξει στην πίεση της Ρωσικής ομάδας.

Στο Καζακστάν η Αστάνα αντιμετωπίζει την Κίμκι και θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη της χρονιάς. Η Κίμκι προέρχεται από άσχημη εμφάνιση και ήττα από την Μπαρτσελόνα με 87-70, αλλά σήμερα είναι έτοιμη να τελειώσει την υπόθεση νίκη από πρώτα κιόλας λεπτά. Η επιθετική παραγωγικότητα των δύο αντιπάλων είναι μεγάλη γι’αυτό το όβερ μοιάζει η καλύτερη δυνατή στοιχηματική επιλογή.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3547. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ (+20,5) 2 1,75

3550. (+8,5) ΟΥΣΑΚ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3551. ΒΕΦ ΡΙΓΑ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.