Υποφέρει ο Ντε Κολο και μαζί του πονάει όλη η ΤΣΣΚΑ

Υποφέρει ο Ντε Κολο και μαζί του πονάει όλη η ΤΣΣΚΑ

Έτσι όπως έχουν καταρτιστεί οι δύο όμιλοι του TOP «16» κάθε βδομάδα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο ευρωπαϊκά ντέρμπι, τα οποία θα καθηλώνουν τους απανταχού φίλους της πορτοκαλί μπάλας. Σήμερα στην Τουρκία η Φενερμπαχτσέ συγκρούεται με την πολύ δυνατή Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία διαθέτει τον MVP των δύο πρώτων αγωνιστικών της δεύτερης φάσης Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Ομπράντοβιτς γνωρίζει πως για να κερδίσει το παιχνίδι, πρέπει να περάσει χειροπέδες στον Αμερικανό γκαρντ, γι’ αυτό θα ρίξει πάνω του κατά σειρά τους Μπογκντάνοβιτς και Χίκμαν. Το πλεονέκτημα των γηπεδούχων βρίσκεται στη φροντ λάιν, αφού οι Βέσελι και Ούντο είναι οι καλύτεροι μπλοκέρ της διοργάνωσης και οι Ράντολφ και Σίνγκλετον θα έχουν πολύ δύσκολο έργο. Δεν θα ποντάρουμε σε σημείο, αλλά στο υψηλό σκορ, καθώς ειδικά οι Τούρκοι σκοράρουν πάνω από 80 πόντους στο γήπεδό τους.

Στο ντέρμπι του απέναντι γκρουπ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα και θέλει να κάνει το δύο στην έδρα της. Ο Δημήτρης Ιτούδης προβληματίζεται για τον πρησμένο αστράγαλο του Ντε Κολό, ο οποίος πιθανότατα θα δώσει το παρών, στο πολύ σημαντικό παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι Ισπανοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μετρούν τρεις συνεχείς επιτυχίες, ενώ ο Πασκουάλ έχει γεμάτο τ’ οπλοστάσιό του, ενόψει της πολύ δύσκολης αναμέτρησης με τους Μοσχοβίτες. Περιμένουμε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι γι’ αυτό θα ποντάρουμε εκ νέου στο όβερ, βλέποντας πόσο ταλαντούχες είναι οι επιθέσεις των δύο κλαμπ.

Στο ΟΑΚΑ ο ντεφορμέ Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μία ομάδα στα μέτρα του, στοχεύοντας στο 2-1, ώστε να ταξιδέψει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη Ρωσία την άλλη βδομάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν τρομάζει με το ρόστερ του, αλλά αν δεν του δώσεις την πρέπουσα σημασία, τότε είναι ικανός να κάνει πολλές ζημιές. Παρά την απουσία του Νίκου Παππά, πιστεύουμε πως το τριφύλλι είναι ικανό να κερδίσει, χωρίς τα καρδιοχτύπια των τελευταίων αγώνων.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3052. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ (+6,5) OVER (148,5) 1,75

3050. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+5,5) OVER (164,5) 1 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3053. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (+8,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.