Η ερυθρόλευκη αντεπίθεση ξεκινάει από τη Μαδρίτη

Η ερυθρόλευκη αντεπίθεση ξεκινάει από τη Μαδρίτη

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο μπάσκετ αναμένεται να καθηλώσει πλήθος κόσμου, αφού το διήμερο που διανύουμε, οι αναμετρήσεις είναι οριακές, όσον αφορά την πρόκριση στην οχτάδα του θεσμού.

Στο ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον φιναλίστ της Ευρωλίγκα Ολυμπιακό και θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, αφενός για να πάει στο 3-2 και αφετέρου για να ρίξει σε βαθύ σκεπτικισμό τους «ερυθρόλευκους». Ο Σφαιρόπουλος θα έχει στη διάθεσή του μετά από δύο μήνες τον Ματ Λοτζέσκι, κάτι που δυναμώνει πολύ τους Πειραιώτες στην περιφέρεια, ενώ ο Λάσο πιθανότατα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιόνας Μασιούλις που υποφέρει από διάστρεμμα. Επίσης ούτε ο Σενεγαζέλος Εντούρ θ’ αγωνιστεί λόγω των πόνων που νιώθει στο σημείο που υπέστη κάταγμα κόπωσης, πριν από τρεις μήνες. Θεωρούμε πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να φύγουν με το διπλό από την έδρα των Μαδριλένων, γι αυτό θα ρισκάρουμε με το διπλό.

Στη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ αντιμετωπίζει για τρίτη φορά την Μπάμπεργκ και θέλει να τριτώσει το καλό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Η γερμανική ομάδα βγάζει μια κόπωση τις τελευταίες 15 μέρες, κατι που είναι φυσιολογικό, αφού δεν έχει μεγάλο ροτέισον και τα διπλά παιχνίδια, επιβαρύνουν πολλοί τους βασικούς παίκτες. Οι γηπεδούχοι είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν όλο το έμψυχο δυναμικό τους ετοιμοπόλεμο, εκτός του Φρίλαντ κι είναι το ακλόνητο φαβορί για το ροζ φύλλο αγώνα . Το χάντικαπ των 13 πόντων είναι μεγάλο, αλλά το μομέντουμ είναι με το μέρος των Ρώσων.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

3251. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (+6,5) 2 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3450. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (+13,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.