ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χωρίς τον αρχηγό για το δεύτερο ροζ φύλλο στο ΤΟP “16”

Χωρίς τον αρχηγό για το δεύτερο ροζ φύλλο στο ΤΟP “16”

Η σημερινή αγωνιστική της Ευρωλίγκα είναι αρκετά πονηρή, γι’ αυτό και προσπαθήσαμε να προτείνουμε σημεία, ασφαλή και λογικά, αφού τα πλεονεκτήματα ήταν αρκετά διαβασμένα.

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Κυπελλούχο Ελλάδος, αφού οι τρεις συνεχόμενες ήττες σε Ευρώπη και Ελλάδα, έχουν κάνει τον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτρη Γιαννακόπουλο έξω φρενών και ο καθένας τελείται υπό κρίση. Το τριφύλλι έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και ήδη οι Πάβλοβιτς και Κούζμιτς, θεωρούνται οι πρώτοι επιλαχόντες, για να κουνήσουν μαντήλι. Μην ξεχνάμε επίσης πως ο αρχηγός Δημήτρης Διαμαντίδης, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε, άρα οι Καλάθης, Φελντέιν και Παππάς, καλούνται να γεμίσουν τα παπούτσια του αρχηγού, στο σημερινό παιχνιδι. Η Νταρουσάφακα από τη μεριά της παίζει την τελευταία της ζαριά, για πρόκριση, αφού αν ηττηθεί, τότε θα πει «αντίο» στην Ευρώπη, παίζοντας ρυθμιστικό ρόλο στον όμιλο. Το ματς είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τον Παναθηναϊκό, και πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι έστω και δύσκολα θα κάνουν τον άσο, αλλά δεν θα καλύψουν το πλεονέκτημα των εννέα πόντων.

Στη Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την εκρηκτική Λαμποράλ Κούτσα και θέλει όσο τίποτε άλλο να ρίξει στο καναβάτσο την ο0μάδα, που την κέρδισε στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι Βάσκοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ο Μπουρούσης συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις του, ενώ οι Τζέιμς και Άνταμς κόβουν και ράβουν στον εκτελεστικό και δημιουργικό τομέα. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν στο παρκέ, χωρίς τους Ναβάρο και Αρόγιο, αλλά οι Σατοράνσκι και Ρίμπας καλύπτουν επάξια το κενό τους στην επίθεση τουλάχιστον, αφού ο Ισπανός διεθνής αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν. Η Μπάρτσα έχει να ηττηθεί στην έδρα της στο TOP «16» εδώ και 39 αγώνες, αλλά μην απορήσει κανείς αν η Λαμποράλ φύγει με τη νίκη, από τη Βαρκελώνη, αφού αυτή είναι η τελευταία ομάδα που το κατάφερε. Θεωρούμε πως το παιχνίδι θα έχει υψηλό ρυθμό, γι’ αυτό θα ποντάρουμε στο υψηλό σκορ.

Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας συγκρούεται με την Λοκομοτίβ που είναι δεύτερη και διεκδικεί με αξιώσεις τις δύο πρώτες θέσεις του πέμπτου γκρουπ, που οδηγούν στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα και στο πλεονέκτημα έδρας. Το συγκρότημα του Ράντονιτς έχει ενισχυθεί με τους

Κίνσεη, Μίσιτς και Μίλερ και θα παλέψει ε νύχια και με δόντια, ώστε να βάλει από κάτω Μάλαγα, ΠΑΟ και Εφές, συμμετέχοντας στον νοκ άουτ γύρο της διοργάνωσης. Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο και πολύ διαβασμένο στοιχηματικά, γι’ αυτό θα στηρίξουμε το υψηλό σκορ, που επαληθεύει πολύ συχνά στην έδρα του ο Ερυθρός Αστέρας.

Η Ζαλγκίρις ταξιδεύει αύριο στη Ρωσία, όπου θ’ αντιμετωπίσει την αήττητη στην έδρα της Κίμκι και θα επιδιώξει να κάνει μια ακόμη έκπληξη, μετά το ηχηρό χαστούκι που έδωσε στον Ολυμπιακό. Δυστυχώς στην προσπάθειά τους αυτή δεν θα έχουν μαζί τους τον Μάντας Καλνιέτις που πήγε στο Μιλάνο, με αποτέλεσμα ο Λεκαβίτσιους να είναι ο μοναδικός κουμανταδόρος των Λιθουανών. Η Κίμκι είναι βέβαιο πως θα χτυπήσει από την περιφέρεια, με τους Ράις και Σβεντ. Πιστεύουμε πως η Ζαλγκίρις δεν έχει τις αντιστάσεις και τους παίκτες για να απειλήσει την Κίμκι και θα εμπιστευτούμε τον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

3261. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (+11,5) 2 1,75

3464. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ (+8,5) OVER (160,5) 1,75

3462. (+2,5) ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ OVER (151,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3460. ΚΙΜΚΙ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (+9,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.