ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τιτανομαχία στην Πυλαία

Τιτανομαχία στην Πυλαία

Το σημερινό πρόγραμμα είναι αρκετά πλούσιο, αφού η Ευρώπη παίζει μπάσκετ, ενώ τ’αμφίρροπα παιχνίδια είναι πολλά και μην ξεχνάει κανείς, πως το Γιούροκαπ και η Ευρωλίγκα, αφήνουν πίσω τους συντρίμμια.

Οι «ασπρόμαυροι» του Σούλη Μαρκόπουλου έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους, ενώ η κόπωση βασικών παικτών, όπως των Βασιλειάδη, Χάτσερ και Τέπιτς είναι εμφανής. Αντίθετα ο φιλοξενούμενος Άρης φαίνεται να ξεπερνάει την κρίση των προηγούμενων ημερών, αφού μεσοβδόμαδα επικράτησε της δυνατής Άλμπα με 73-63μ μένοντας ζωντανός στο κόλπο της πρόκρισης στα νοκ αουτ ματς της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στην Γηραιά Ήπειρο. Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είχε επικρατήσει πολύ άνετα του σημερινού της αντιπάλου, αλλά σήμερα οι συνθήκες θα είναι πιο δύσκολες μέσα στην Πυλαία. Παρακολουθώντας τις αμυντικές επιδόσεις των δύο συνόλων, δεν μας μένει τίποτα άλλο, παρά να στηρίξουμε το όβερ, που λογικά θα επαληθευτεί.

Στην ισπανική λίγκα η Μανρέσα υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να κάνει την έκπληξη της 18ης αγωνιστικής. Το έργο είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού ο Γιουλ έχει επιστρέψει, ο Μασιούλις μάλλον προλαβαίνει το παιχνίδι και ο Λάσο πονοκεφαλιάζει μόνο για τον τραυματισμό του Ρούντι Φερνάντεθ. Οι γηπεδούχοι την περασμένη βδομάδα, διέκοψαν ένα σερί τεσσάρων αρνητικών αποτελεσμάτων και σήμερα ευελπιστούν να λυγίσουν το θηρίο. Το χάντικαπ φαίνεται υπερβολικό, γι’αυτό το υψηλό σκορ μοιάζει ιδανικό.

Σ’ένα παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον ο Γιάννης Μπουρούσης θα τεθεί αντιμέτωπος με τον προπονητή του στην εθνική ομάδα Φώτη Κατσικάρη και θέλει να συνεχίσει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του, που τον έχουν αναγάγει σε κορυφαίο σέντερ της Ευρώπης. Η Μούρθια παλεύει για να μείνει στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού μπάσκετ, αλλά τ’αμυντικά της προβλήματα είναι τεράστια. Σήμερα αν θέλει να έχει ελπίδες για τη νίκη, οφείλει να κατεβάσει το μέσο όρο της Λαμποράλ κάτω από τους 75 πόντους, αλλιώς το πιθανότερο είναι να γνωρίσει την ενδέκατη ήττα της στην ACB. Πιστεύουμε πως η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο κλαμπ είναι μεγάλη κι έτσι θα ρισκάρουμε με το διπλό.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3174. ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ(+4,5) OVER (144,5) 1,75

3135. (+12,5) ΜΑΝΡΕΣΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ OVER (160,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3134. (+5,5) ΜΟΥΡΘΙΑ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ 2 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.