ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο ΠΑΟ θα παίξει όσο χρειαστεί για το 15-1

Ο ΠΑΟ θα παίξει όσο χρειαστεί για το 15-1

Στο τελευταίο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Ρέθυμνο και θέλει το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μείνει κοντά στον Ολυμπιακό. Η πίεση είναι αφόρητη στο πράσινο στρατόπεδο και οι επόμενες δύο εβδομάδες, θα είναι κρίσιμες. Οι Κρητικοί γνωρίζουν πως δεν έχουν ουσιαστικές ελπίδες για το διπλό, αλλά μέσα από αυτή την αναμέτρηση, θα κοιτάξουν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Λογικά ο Διαμαντίδης θα προστατευτεί από τον προπονητή του κι έτσι θα επιλέξουμε το διπλό.

Στην TBL η πολύ φορμαρισμένη Εφές δοκιμάζεται στην έδρα της Κόνιασπορ και θέλει να κάνει ότι ακριβώς έπραξε και την προηγούμενη εβδομάδα με τον ίδιο αντίπαλο. Να μπει δηλαδή με συγκέντρωση στο ματς, ώστε να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα μ’ένα σύνολο, που παλεύει να μείνει στη μεγάλη κατηγορία της Τουρκίας. Δεν θα πούμε περισσότερα θα επιλέξουμε το διπλό, λόγω της μεγαλύτερης ποιότητας των φιλοξενούμενων.

Στην VTB λίγκα η Αστάνα του Πατ Καλάθη συγκρούεται με την Λοκομοτίβ του Γιώργου Μπαρτζώκα και θέλει να κάνει την έκπληξη της αγωνιστικής. Οι Ρώσοι παρουσίασαν σημάδια κούρασης στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ο σύλλογος από το Καζακστάν δεν έχει την ίδια δυναμική με τον πρωταθλητή της Αδριατικής λίγκας. Τπ ματς είναι πονηρό για τους Ρώσους, γι’αυτό θα συμπορευτούμε με τον άσο, καθώς αξίζει το ρίσκο.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3185. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ (+23,5) 2 1,75

3151. (+9,5)ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ-ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ 2 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3184.  (+8,5) ΑΣΤΑΝΑ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ 1  1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.