Τέλος στο αρνητικό σερί των “ρουκετών”

Τέλος στο αρνητικό σερί των “ρουκετών”

Η αλήθεια είναι πως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τα πράγματα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, σε αντίθεση με την Ευρώπη, όπου επικρατεί μεγαλύτερη σταθερότητα. Αυτό το αναφέρουμε γιατί οι Ρόκετς βρίσκονται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση και οποιοδήποτε νέο αρνητικό αποτέλεσμα, μπορεί να αποβεί μοιραίο για κάποιους παίκτες. Φυσικά οι Χιτ δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα προβλήματα των «ρουκετών» και στοχεύουν στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους, ανεβαίνοντας κι άλλο στη βαθμολογία της Ανατολής. Ο Γουέηντ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας τη συμπαράσταση και του Μπος. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, στο οποίο πιστεύουμε πως το Χιούστον έστω και δύσκολα, θα καταφέρει να κερδίσει.

Στο Λος Άντζελες οι Λέικερς παραπαίουν τον τελευταίο καιρό, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μετρούν δέκα συνεχείς ήττες και φαίνεται πως το βαρέλι ακόμα δεν έχει πιάσει πάτο. Ο Μπάιρον Σκοτ έχει αποδεχτεί το γεγονός πως η φετινή χρονιά δεν εξυπηρετεί αγωνιστικά τους λιμνάνθρωπους κι όλοι περιμένουν, να τελειώσει η κανονική περίοδος, ώστε ν’αποχαιρετίσει την ενεργό δράση κι επίσημα ο Κόμπε Μπράιαντ. Ομοίως οι Τίμπεργουλβς δεν έχουν ουσιαστικούς στόχους, καθώς το τρένο των πλέι-οφ έχει χαθεί προ πολλού, αλλά οι Χίγκινς και Τάουν, βλέπουν τα εναπομείναντα 38 παιχνίδια ως προθάλαμο εξέλιξης και βελτίωσης για την επόμενη σεζόν. Ματς για δυνατούς λύτες, καλύτερα να πάμε με το υψηλό σκορ, που φαντάζει ασφαλής στοιχηματική επιλογή.

Οι Μπλέιζερς είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Δύσης, καθώς παρά τις μαζικές αποχωρήσεις βασικών παικτών, η ομάδα δεν διαλύθηκε, αλλά έκανε ένα βήμα για το μέλλον της, χωρίς όμως να υποβαθμίσει το παρόν της. Βρίσκονται στην όγδοη θέση της Δύσης και παλεύουν με νύχια και με δόντια, για να παραμείνουν σε τροχιά πλέι-οφ. Το ίδιο κάνουν και οι Μπακς χωρις ιδιαίτερη επιτυχία βέβαια, καθώς οι μαζεμένες ήττες τους έχουν καθηλώσει στα κάτω διαζώματα της ανατολικής περιφέρειας. Δεν θέλουμε να εμπλακούμε με σημείο, γι αυτό προτιμότερο μας φαίνεται το υψηλό σκορ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3504. ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ-ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ (+4,5)1   1,75

3507. (+3,5) Λ.Α. ΛΕΪΚΕΡΣ-ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ OVER (202,5)    1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3506. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ-ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ OVER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.