ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Διπλό πρόκρισης στη Λιθουανία

Διπλό πρόκρισης στη Λιθουανία

Το Γιούροκαπ βρίσκεται στην προτελευταία αγωνιστική και όλοι οι σύλλογοι, δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα, για να μην τελειώσει το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Ο πάλαι ποτέ αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ Άρης έχει βάσιμες ελπίδες να περάσει στη νοκ άουτ φάση του Γιούροκαπ, αρκεί να μείνει αήττητος στα παιχνίδια με Νεπτούνας και Μιλάνο. Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει μάθει να μην κάνει μεγάλα βήματα, συνιστώντας ηρεμία στους παίκτες του, που δείχνουν, να βρίσκουν πάλι τα πατήματά τους και κυρίως το χαμένο τους αμυντικό φίλτρο. Οι Γουότερς και Μακνίλ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση κι είναι έτοιμοι να περάσουν χειροπέδες στον Γιούινγκ, που είναι ο ιθύνων νους της Νεπτούνας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την άνευ όρων παράδοση στη Ζαλγκίρις, αλλά ήδη σκέφτονται πως θα νικήσουν την ελληνική ομάδα, ώστε να την φτάσουν στη βαθμολογία του γκρουπ. Αν οι φιλοξενούμενοι βγάλουν το πάθος που είχαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από την μέτρια Νεπτούνας.

O έτερος εκπρόσωπό μας στο θεσμό είναι πολύ πιθανό ν’ αποχαιρετήσει την Ευρώπη, αφού όσο και να υποστηρίζουμε την ελληνική ομάδα, θεωρούμε σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να κερδίσει την πανίσχυρη Βαλένθια. Στο μπάσκετ βέβαια έχουμε δει πολλά αουτσάιντερ να τα βάζουν με πολύ δυαντούς αντιπάλους θεωρητικά, αλλά εδώ τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Από τη μία έχουμε τον ΠΑΟΚ, που εμφανίζεται πολύ κουρασμένος τον τελευταίο καιρό και πιθανότατα δεν αντέχει να παίζει δύο παιχνίδια σε εφτά ημέρες, ενώ από την άλλη οι «νυχτερίδες» χτίστηκαν φέτος με μοναδικό στόχο να κατακτήσουν το Γιούροκαπ και να επιστρέψουν στην Ευρωλίγκα. Επιπλέον οι Ισπανοί έχουν ήδη ηττηθεί δις από τη Λιμόζ και δεν σκοπεύουν να υποστούν άλλη μία, η οποία ίσως τους θέσει εκτός Ευρώπης. Με αυτά τα δεδομένα και παρά το χάντικαπ των εννέα πόντων, θα στηρίξουμε το διπλό.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3523. (+1,5) ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ-ΑΡΗΣ 2 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3524. (+9,5) ΠΑΟΚ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ2 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.