ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η θαλπωρή της Θεσσαλονίκης θα γιάνει τις λιθουανικές πληγές

Η θαλπωρή της Θεσσαλονίκης θα γιάνει τις λιθουανικές πληγές

Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι αυτή η αγωνιστική στην Basket League, με τις ομάδες της μέσης και την ουράς, να δίνουν αγώνες, που θα κρίνουν πολλά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Εξαίρεση αποτελεί το παιχνίδι του ευρωπαίου Άρη με το νεοφώτιστο Λαύριο, αφού οι γηπεδούχοι θέλουν φυσικά τη νίκη, αλλά το μυαλό θα βρίσκεται στο Γιούροκαπ και το Μιλάνο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ηττηθεί δύσκολα στον πρώτο γύρο με 68-76, αλλά από τότε έχουν παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στην αμυντική τους λειτουργία, αν και δεν την έχουν κεφαλαιοποιήσει, όσο θα μπορούσαν με νίκες. Ο Δημήτρης Πρίφτης προσπαθεί να πείσει τους παίκτες του να μην υποτιμήσουν τον σημερινό τους αντίπαλο, αφού θέλει πάση θυσία να τερματίσει ο Άρης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Φοβόμαστε τον άσο, καλύτερα θα πάμε με το όβερ.

Στο «Ζηρίνειο» η Κηφισιά αντιμετωπίζει τα αξιόμαχα Τρίκαλα και θέλει να παραμείνει στην πέμπτη θέση, όπου συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έφερε στον σύλλογο των βορείων προαστίων τον Μάρσιαλ για να καλύψει το κενό που άφησε ο Λόουερι, ειδικότερα στον εκτελεστικό τομέα. Αντίθετα ο Κώστας Φλεβαράκης δεν έχει προχωρήσει σε κάποια διορθωτική κίνηση, αφού έχει εμπιστοσύνη στο υπάρχων υλικό του. Το ματς είναι αρκετά διαβασμένο στοιχηματικά, αλλά θεωρούμε πως η Κηφισιά θα πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης.

Στην Πάτρα ο τοπικός Απόλλων θα προσπαθήσει να ζευγαρώσει τις νίκες του απέναντι στην Καβάλα, που εσχάτως παρουσιάζει σημάδια ζωής. Ο Στιβ Γιατζόγλου με καλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, ισχυροποίησε την μέχρι πρότινος υποβιβασμένη Καβάλα και με δύο συνεχόμενες νίκες, βλέπει την παραμονή της στην Α1 κατηγορία, να μην αποτελεί όνειρο απατηλό. Ο Κώστας Μέξας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κέβιν Ντίλαρντ, λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ, που εκκρεμεί εις βάρος του κι έτσι θα στηριχτεί στις έμπειρες πλάτες των Βεργίνη και Λαμπρόπουλου. Το διπλό κερδίζει την προτίμηση μας, αφού το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με το μέρος των φιλοξενούμενων.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3035. ΑΡΗΣ-ΛΑΥΡΙΟ (+12,5) OVER (147,5) 1,75

3034. ΚΗΦΙΣΙΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ (+7,5) 1 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3031. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ-ΚΑΒΑΛΑ (+7,5) 2 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.