Ζητείται σταθερότητα στο “Αμπντί Ιπεκτσί”

Ζητείται σταθερότητα στο “Αμπντί Ιπεκτσί”

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αρχίζει να νιώθει την πίεση να βαραίνει τις γέρικες πλάτες του, καθώς η πορεία στην Ευρωλίγκα, δεν είναι αυτή που περίμεναν οι οπαδοί της ομάδας, αλλά ούτε και η διοίκηση. Το αρνητικό αποτέλεσμα με την Φενερμπαχτσέ πόνεσε πολύ, αλλά όλοι έχουν αλλάξει τσιπάκι, αφού η Γαλατασαράι, δεν αστειεύεται φέτος. Το σύνολο του Αταμάν πραγματοποιεί θετική πορεία, αλλά ο τραυματισμός του Μακόλουμ, έχει ρίξει ελαφρώς την παραγωγικότητα των φιλοξενούμενων. Ο Τζέρελς είναι ικανός σκόρερ, αλλά δεν διαθέτει τη στόφα του ηγέτη, για μία ομάδα με υψηλές βλέψεις. Η Εφές φαίνεται να μην μπορεί να βρει ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση και μάλλον αυτή είναι η κύρια αιτία, που παθαίνει πολλά μπλακ άουτ κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Δεν θα ρισκάρουμε με σημείο, αφού το υψηλό σκορ, μας λύνει τα χέρια.

Στην ανταγωνιστική ACB η Λαμποράλ Κούτσα θέλει μετά τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, να ξεπαστρέψει και την Βαλένθια, αποδεικνύοντας πως φέτος είναι ικανή για τα πάντα. Ο Περάσοβιτς κάνει εκπληκτική δουλειά, θυμίζοντας εποχές 2006, όταν κατατρόπωνε τους αντιπάλους του σε Ισπανία και Ευρωλίγκα. Ο Γιάννης Μπουρούσης πρώτη φορά στην καριέρα του νιώθει τέτοια εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, γεγονός που τον έχει μετατρέψει στον κορυφαίο σέντερ της Ευρώπης. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι κάνουν κοιλιά στο χειρότερο δυνατό σημείο της χρονιάς, αφού κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Γιούροκαπ, τη στιγμή, που εντός συνόρων μετράνε 18 νίκες σε ισάριθμα ματς. Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερο μομέντουμ και θα πάρουν τη νίκη.

Στην VTB λίγκα η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Ευρωλίγκα Λοκομοτίβ Κουμπάν υποδέχεται ένα σύνολο ικανό για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Αναφερόμαστε στην Άφτοντορ Σαράτοφ, η οποία εντυπωσίασε στο πρώτο μισό της χρονιάς, αλλά σταδιακά το άστρο της αρχίζει να σβήνει. Οι γηπεδούχοι παρά το μικρό ροτέισον αντέχουν στα συνεχόμενα παιχνίδια και το διπλό στην Ανδαλουσία, κατέδειξε εμπράκτως τη φιλοσοφία του Μπαρτζώκα. Ασφυκτική πίεση πάνω στη μπάλα και γρήγορη μετάβαση στην επίθεση. Οριακό ματς, λογω του χάντικαπ, θα στηρίξουμε τον άσο.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3086. ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (+5,5) OVER (157,5) 1,75

3092. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ (+3,5) 1 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3076. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ-ΑΦΤΟΝΤΟΡ ΣΑΡΑΤΟΦ (+8,5) 1     1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.