ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τιτανομαχία με το μυαλό στην Ευρωλίγκα

Τιτανομαχία με το μυαλό στην Ευρωλίγκα

H VTB λίγκα δεν θεωρείται εμπορικό πρωτάθλημα, αλλά an εμβαθύνει κανείς λίγο περισσότερο θα κατανοήσει πως μερικές απ;o τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, παλεύουν για τον τίτλο του πρωταθλητή. Η Κίμκι υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να δώσει ένα καλό μάθημα στην αντίπαλό της. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δεν έχουν πρόβλημα τραυματισμού και θέλουν εκδίκηση για την ήττα στην Ευρωλίγκα. Το ματς είναι πολύ οριακό, θα πάμε με το διπλό, αφού η ΤΣΣΚΑ έχει καλύτερο μομέντουμ.

Στην Basket League ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ψάχνει την 16η νίκη του σε 17 αγώνες. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα μπουν στο ματς, για να διεκδικήσουν τις λιγοστές πιθανότητες, που έχουν για να φύγουν με τους βαθμούς της νίκης. Το χάντικαπ μοιάζει οριακό, γι’αυτό θα καταφύγουμε στη λύση του υψηλού σκορ.

Στη γειτονική Τουρκία η Φενερμπαχτσέ μετά από τρεις βδομάδες συγκρούεται εκ νέου με την Νταρουσάφακα, αυτή τη φορά για την τουρκική λίγκα. Η ομάδα του Μαχμούτι μετά την μεγάλη ομολογομένως νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, θέλει να δείξει, πως μπορεί να τα βάλει μ’ένα σύνολο, που θεωρείται και είναι το πιο φορμαρισμένο στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι έχουν καλή ψυχολογία και πιστεύουμε πως θα κερδίσουν σχετικά άνετα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3105. (+4,5) ΚΙΜΚΙ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 2     1,75

3106. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ (+18,5) OVER (147,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3107. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ (+8,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.