ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Σήμερα πέφτει η αυλαία του δεύτερου γύρου του Γιούροκαπ και οι εκκρεμότητες, όσον αφορά το ποιες ομάδες θα προκριθούν στους «16» του θεσμού είναι πολλές.

Στη Γαλλία ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από την πρωταθλήτρια της χώρας Λιμόζ και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του, απέναντι σ’ ένα ιδιαίτερα αξιόλογο άτομο. Ο Βουγιόσεβιτς έχει βελτιώσει την εικόνα των γηπεδούχων, ειδικότερα στον επιθετικό τομέα, αλλά η αμυντική λειτουργία παραμένει προβληματική, αφού οι «λιμουζό» δέχονται κατά μέσο όρο 78 πόντους στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρώπης. Η κόπωση βαραίνει τις πλάτες των Θεσσαλονικιών, αφού θα λείπουν οι Σχορτσιανίτης και Βασιλειάδης, αλλά ο Μαρκόπουλος έχει τον τρόπο, να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα παλέψει με νύχια και με δόντια για τη νίκη.

Στην Ισπανία το σύνολο που ήταν αήττητο για 28 αγώνες, κινδυνεύει να μείνει εκτός του επόμενου γύρου από το Γιούροκαπ. Η Βαλένθια με τις τρεις κολλητές ήττες που υπέστη στη διοργάνωση, φαίνεται πως δεν της φτάνει μόνο να νικήσει την Όλντενμπουργκ, αλλά χρειάζεται παράλληλα και νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λιμόζ, για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Οι Γερμανοί είναι αδιάφοροι, αφού ότι και να γίνει είναι πρώτοι στο γκρουπ κι έτσι εμείς θα επιλέξουμε τον άσο σε αυτή την αναμέτρηση.

Στη «Νόκια Αρένα» η Μακάμπι Τελ Αβίβ παίζει το τελευταίο της χαρτί στο Γιούροκαπ, αφού αν χάσει από την ζημιάρα Νίζνι, τότε λέει αντίο στην Ευρώπη. Οι Ισραηλινοί διανύουν μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας τους, αφού η λανθασμένη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, δεν διορθώθηκε μέχρι τώρα. Από την άλλη μεριά οι Ρώσοι δεν διαθέτουν τους παίκτες των αντιπάλων τους, αλλά με όπλο την ομοιογένεια και την καλύτερη ψυχολογία, θα επιδιώξουν να κάνουν το κόλπο γκρόσο. Η αναμέτρηση θα έχει πολλή ένταση, πάθος, γι’ αυτό θα καταφύγουμε στη λύση του χαμηλού σκορ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3227. ΛΙΜΟΖ-ΠΑΟΚ (+7,5) 2 1,75

3224. ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ (+13,5) 1 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3220. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ (+7,5) UNDER (160,5) 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.