Δεν παραδίνονται εύκολα τα Τρίκαλα στην έδρα τους

Δεν παραδίνονται εύκολα τα Τρίκαλα στην έδρα τους

H Basket League μας έχει χαρίσει αρκετά ταμεία τη φετνή σεζόν κι ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και σήμερα, αφού και οι σύλλογοι που προέρχονται από ευρωπαϊκά παιχνίδια, συχνά δυσκολεύονται να λυγίσουν θεωρητικά κατώτερες ομάδες

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορεί να έχει παράπονα από τους παίκτες του, αφού έδωσαν τα πάντα για να προκριθούν στο νοκ άουτ γύρο του Γιούροκαπ. Ο Άρης έδειξε με τη μεγάλη νίκη του επί του Μιλάνο με 83-65, πως άξιζε κάτι καλύτερο στη διοργάνωση, αλλά η απειρία του αποτέλεσε τροχοπέδη για την ευρωπαϊκή του υπέρβαση. Σήμερα δοκιμάζεται στα Τρίκαλα και θέλει πανηγυρίσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, ώστε να μείνει κοντά στην ΑΕΚ στη μάχη για την τρίτη θέση. Οι γηπεδούχοι συνηθίζουν να βάζουν δύσκολα στους αντιπάλους τους, όταν αγωνίζονται στην έδρα τους, ενώ η προσθήκη του Τζόουνς ενδέχεται να βοηθήσει πολύ την περιφέρεια των Τρικάλων. Οι Θεσσαλονικείς έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, καθώς έχουν ποιοτικότερη ομάδα από τους σημερινούς τους αντιπάλους.

Στην Τρίπολη ο τοπικός Αρκαδικός παίζει τα ρέστα του, αφού αν χάσει από τον Κολοσσό τότε πιθανότατα λέει αντίο την Α1 κατηγορία. Οι Ροδίτες είναι σαφώς πιο έμπειρο σύνολο από τον αντίπαλό τους, αλλά μακριά από την έδρα τους, δεν έχουν την ίδια αυτοσυγκέντρωση και το ίδιο πάθος για τη νίκη. Ο Γιάννης Καστρίτης θα στηριχτεί στις πλάτες των Καββαδά, Βαν Όστρουμ και Λίτζιον, αλλά αν δεν θωρακίσει τα μετόπισθεν, δεν θα καταφέρει τίποτα. Το ματς θα είναι οριακό για τον Αρκαδικό κι εμείς θα ρισκάρουμε με τον άσο, πιστεύοντας πως το ένστικτο της επιβίωσης θα κάνει τη διαφορά.

Στην Πυλαία ο κουρασμένος από τα συνεχόμενα ταξίδια ΠΑΟΚ υποδέχεται το ανεβασμένο Ρέθυμνο, που την περασμένη βδομάδα ανάσανε βαθμολογικά με τη νίκη επί του νεοφώτιστου Αρκαδικού με 89-76. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος γνωρίζει πως η σημερινή σύγκρουση είναι ιδιαιτέρως δύσκολη για την ομάδα του, αλλά η πίεση και το άγχος θα είναι με το μέρος των «ασπρόμαυρων». Για τον ΠΑΟΚ γυρίζει ο Κώστας Βασιλειάδης, του οποίου η απουσία στο ματς με τη Λιμόζ ήταν καταλυτική, αλλά το βαρύ πυροβολικό της ομάδας Σοφοκλής Σχορτσιανίτης εξακολουθεί να πονάει στο δεξί του γόνατο. Στοιχηματικά θα επιλέξουμε τον άσο, αφού οι γηπεδούχοι θέλουν ν’ ανέβουν στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3464. (+7,5) ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΡΗΣ 2 1,75

3461. (+2,5) ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ 1 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3463. ΠΑΟΚ-ΡΕΘΥΜΝΟ (+8,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.