ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άνεμος αλλαγής στον ΠΑΟ

Άνεμος αλλαγής στον ΠΑΟ

Η δέκατη ένατη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα με τους δύο αιώνιους του ελληνικού μπάσκετ, να στοχεύουν στην ξεκούραση των πολεμιστών τους. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς λογικά θα προφυλάξει τους Διαμαντίδη και Κούζμιτς  στον αγώνα με τον αδύναμο Αρκαδικό, έτσι ώστε να τους έχει ετοιμοπόλεμους την ερχόμενη εβδομάδα, όταν θα επιστρέψει για τρίτη φορά στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Από την άλλη μεριά οι νεοφώτιστοι θα παρουσιαστούν χωρίς άγχος και πίεση στο παρκέ, αφού πήραν το πολυπόθητο ροζ φύλλο με τον Κολοσσό, ενώ τους περιμένει την ερχόμενη Δευτέρα ένα ακόμα «πρέπει» με την Πάτρα. Το παιχνίδι θα είναι πρόβα τζενεράλε για τους Γουίλιαμς και Χέινς, οι οποίοι θα πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Δεν φοβόμαστε το μεγάλο χάντικαπ, αλλά προτιμότερο φαντάζει το μεγάλο σκορ.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει βρει το κατάλληλο σχήμα και πλέον το Ρέθυμνο παλεύει επί ίσοις όροις για μία θέση στα φετινά πλέι-οφ. Οι προσθήκες των Στόουν και Κάρτερ έχουν βελτιώσει την επιθετική λειτουργία των Κρητικών, ενώ ο Ντελινινκάιτις θεωρείται ο άνθρωπος που βάζει σε τάξη το παιχνίδι των γηπεδούχων. Το Λαύριο σπατάλησε πολλές δυνάμεις στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Χρήστος Σερέλης δεν το μετανιώνει, αφού οι παίκτες του παίρνουν εμπειρίες, κοντράροντας μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.  Ο Κρουμπαλί δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά θα δώσει το παρών, ενώ ο Γιανγκ αποθεραπεύτηκε και θα δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Το Ρέθυμνο είναι σε καλύτερη κατάσταση από το Λαύριο κι είναι το φαβορί για τους δύο βαθμούς της νίκης.

Στο ισπανικό Κύπελλο η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στον γύρο των «8» την αλλοπρόσαλλη Μπιλμπάο και θέλει να κατακτήσει τη διοργάνωση, μετά από ένα χρόνο. Οι Βάσκοι είναι εξαιρετικοί στην επίθεση, αλλά στα μετόπισθεν μπάζουν, καθώς δέχονται μέσο όρο στην ACB 82 πόντους. Ο Πασκουάλ έχασε τον Λαουάλ, λόγω τραυματισμού, αλλά πρόλαβε τον Ολυμπιακό κι απέκτησε τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο θεσμό. Οι μπλαουγκράνα είναι το φαβορί της αναμέτρησης και πιστεύουμε πως θα καταφέρουν να προκριθούν στα ημιτελικά.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3027.     ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (+31,5)    OVER (146,5)      1,75

3023.     ΡΕΘΥΜΝΟ-ΛΑΥΡΙΟ (+7,5)            1              1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3029.     ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ (+9,5)       1              1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.