ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η παράδοση θα μιλήσει στην Πυλαία

Η παράδοση θα μιλήσει στην Πυλαία

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Κυπελλούχο Ελλάδος Παναθηναϊκό και ψάχνει γιατρικό για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις, που τον έχουν ρίξει στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Οι «ασπρόμαυροι» μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα κι αν συνεχίσουν μ’ αυτόν τον ρυθμό, τότε ίσως κινδυνέψει η θέση τους στα πλέι-οφ. Ο Κώστας Βασιλειάδης δεν έχει ελπίδες να συμμετέχει στο ματς, ενώ το βαρύ πυροβολικό του συλλόγου Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα κι η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Οι πράσινοι από τη μεριά τους, είναι ετοιμοπόλεμοι, οι Διαμαντίδης και Κούζμιτς αποθεραπεύτηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.  Ο Χάντερ δεν προλαβαίνει να παίξει και μάλλον θα τον δούμε με την φανέλα του Παναθηναϊκού, στο ματς με την Φενερμπαχτσέ. Το πλεονέκτημα των δώδεκα πόντων μας φοβίζει, παρά την κακή κατάσταση, που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, γι’ αυτό θ’ αρκεστούμε στο υψηλό σκορ.

Στη Ρωσία και την VTB λίγκα η Λοκομοτίβ Κουμπάν υποδέχεται τη χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα, που θα την κρατήσει εντός τετράδας, ενώ θέλει να ξεκουράσει και τους βασικούς της παίκτες, ενόψει της επανεκκίνησης της Ευρωλίγκα. Η Βίτα Τιφλίδας δεν έχει σταυρώσει νίκη, έχοντας ρεκόρ 0-21 και λογικά, θα υποστεί άλλη μία ήττα, στο γήπεδό μιας εκ των ευχάριστων εκπλήξεων του φετινού πρωταθλήματος. Δεν γνωρίζουμε πόσο είναι το χάντικαπ, αλλά αν είναι πάνω από 30 πόντους, θα επιλέξουμε το διπλό.

Μένουμε στη Ρωσία και μεταφερόμαστε στη Μόσχα, όπου η Κίμκι αντιμετωπίζει την Νίζνι του Νόβγκοροντ και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις των δύο τελευταίων παιχνιδιών. Το συγκρότημα του Ρίμας Κουρτινάιτις έχει υποστεί μόλις μία ήττα στο γήπεδό του από την ΤΣΣΚΑ, αλλά με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, έχει επικρατήσει με μεγάλες διαφορές. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ ταλαντούχοι στην επίθεση, αλλά με παθητικό 84,9 πόντους, δεν έχουν πολλές ελπίδες, ν’ αποδράσουν με το θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Θεωρούμε πως η Κίμκι δεν θ’ αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα και ο άσος είναι το πιο λογικό σημείο της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Η Ενισέι έχει κατρακυλήσει στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν παίζει καθόλου τον μήνα Φεβρουάριο και ο στόχος της ποστ σίζον, αποτελεί πια όνειρο. Τα ίδια ισχύουν και για την Άφτοντορ Σαράτοφ, αν και το πρόγραμμά της, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό, καθώς συγκρούστηκε με τις κορυφαίες ομάδες της λίγκας, τις τελευταίες 30 ημέρες.  Δεν θα πούμε περισσότερα το παιχνίδι είναι μυστήριο στοιχηματικά, αλλά θα ποντάρουμε πάνω στην Άφτοντορ, λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας και κλάσης.

3652.     (+12,5) ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER (145,5)      1,75

3648.     ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ-ΒΙΤΑ ΤΙΦΛΙΔΑΣ                1

3649.     ΚΙΜΚΙ-ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ (+18,5)          1              1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3647.     (+4,5) ΕΝΙΣΕΪ-ΑΦΤΟΝΤΟΡ ΣΑΡΑΤΟΦ       2              1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.