Δεν ξεχνάει η βασίλισσα τις πληγές της

Δεν ξεχνάει η βασίλισσα τις πληγές της

Η 21η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Βαλένθια και την φορμαρισμένη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «νυχτερίδες» χωρίς τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα εμφανιστούν πιο ξεκούραστοι και φρέσκοι από τους αντιπάλους τους, αν και αυτό ίσως να ευνοεί τους φιλοξενούμενους, που έχουν βρει ρυθμό. Ο Φερνάντεθ είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς, αλλά ακόμα δεν έχει τη φυσική κατάσταση, για να παίξει ένα παιχνίδι τόσο σημαντικό. Ο Μαρτίνεζ προσπαθεί να εμψυχώσει το ηθικό των παικτών του μετά την αποτυχία του Γιούροκαπ, αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει, ενώ και οι ίδιοι οι μπασκετμπολίστες, δεν έχουν χωνέψει ακόμα, τι ακριβώς συνέβη τον Ιανουάριο. Όπως και να έχει ο αγώνας θα είναι συναρπαστικός και θα ρισκάρουμε με το υψηλό σκορ, παρόλο που το λάιν είναι στους 164 πόντους.

Στην «Μάρτιν Καρπένα» η Μάλαγα φιλοξενεί τη Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά από δύο βδομάδες ξηρασίας. Ο Χούαν Πλάθα είναι σε δύσκολη θέση, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει είναι πολλά και οι εναλλακτικές στον πάγκο, δεν έχουν την ίδια ποιότητα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει εν πολλοίς το στόχο της παραμονής, αλλά δεν θα έλεγαν όχι σε κάτι παραπάνω. Φυσικά αν θέλουν να φύγουν με το διπλό από την Ανδαλουσία, οφείλουν να βελτιώσουν τις αμυντικές τους επιδόσεις, αφού το παθητικό των 85 πόντων είναι μεγάλο νούμερο. Όπως και να έχει περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, όπου το όβερ θα κάνει την εμφάνισή του.

Ο Αίτο Ρενέσες ξέρει πότε πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα του, για να είναι πανέτοιμη την περίοδο, που κρίνεται η χρονιά. Η Γκραν Κανάρια έχει φορμαριστεί, παίζει το γνωστό γρήγορο ισπανικό μπάσκετ και παραλίγο να κατακτήσει και το Copa Del Rey. Σήμερα αγωνίζεται στην έδρα της Χιπούσκοα, η οποία τελευταία έχει βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα, αλλά πλέον δεν της αρκούν οι καλές εμφανίσεις, αλλά θέλει άμεσα αποτελέσματα. Θεωρούμε πως οι «νησιώτες» είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης.

Στην VTB λίγκα η Ούνικς Καζάν φιλοξενεί στη Ρωσία τη χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης και θέλει μαζί με το ροζ φύλλο, να ξεκουράσει παράλληλα τους βασικούς ενόψει της ρεβάνς με τη Ζιελόνα Γκόρα για τους «16» του Γιούροκαπ. Οι Γεωργιανοί δεν έχουν ποιότητα σαν ομάδα, αγνοούν τη χαρά του θετικού αποτελέσματος, ενώ συνήθως ηττώνται με μεγάλες διαφορές. Δεν περιμένουμε ν’ αλλάξει κάτι σήμερα κι έτσι περιμένουμε τους Ρώσους να κερδίσουν με πάνω από τριάντα πόντους τη Βίτα Τιφίδας.

3526. (+2,5) ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ OVER (164,5) 1,75

3525. (+7,5) ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ-ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ 2 1,75

3506. ΜΑΛΑΓΑ-ΜΟΥΡΘΙΑ (+9,5) OVER (151,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3519. ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ-ΒΙΤΑ ΤΙΦΛΙΔΑΣ 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.