ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το θηρίο ονόματι Παρτίζαν ξυπνάει

Το θηρίο ονόματι Παρτίζαν ξυπνάει

Η Αδριατική λίγκα έχει ανάγκη από την δυνατή Παρτίζαν κι αυτή με τη σειρά της φαίνεται να έχει πιάσει το νόημα, αφού τον τελευταίο καιρό, έχει βελτιώσει τις επιδόσεις της και διεκδικεί είσοδο στα πλέι-οφ. Σήμερα αντιμετωπίζει την Τσεντεβίτα, που είναι κουρασμένη από τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα και πιστεύουμε, θα την υποτάξει στην καυτή Χάλα Πιονίρ.

Στην Τουρκία η αποκαρδιωτική Εφές δεν λέει να σηκώσει κεφάλι, αφού οι συνεχόμενες ήττες σε TBL και Ευρώπη, έχουν πληγώσει πολύ έναν οργανισμό, που έχει μεγαλεπήβολους στόχους τη φετινή σεζόν. Η φιλοξενούμενη Μπουγιουκτσεκμετσέ παλεύει για να μην τελειώσει πρόωρα η χρονιά, αλλά στο «Αμπντί Ιπεκτσί» θα τα βρει σκούρα. Θα στηρίξουμε το διπλό, θεωρώντας πως οι 14 πόντοι είναι μεγάλο πλεονεκτημα, για να το καλύψει η Εφές.

Ο λαβωμένος αγωνιστικά και ψυχολογικά Ολυμπιακός υποδέχεται την αδύναμη Καβάλα και θέλει να πάρει τη νίκη, όσο το δυνατόν νωρίτερα. Ο Γιατζόγλου ξέρει πως δεν μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη, αλλά κάλλιστα θα επιδιώξει να βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές Ελλάδος. Τεράστιο το χάντικαπ, θα προτιμήσουμε το μεγάλο σκορ.

Ο δεύτερος της κατάταξης Παναθηναϊκός έχει επίσης εύκολο έργο με αντίπαλο το Λαύριο, που παλεύει με νύχια και με δόντια, για να μείνει στα σαλόνια της Α1. Ο Τζόρτζεβιτς θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, ενώ θα ξεκουράσει αρκετά τους Γκιστ και Καλάθη, που μοιάζουν σκασμένοι από την κόπωση. Ο άσος κερδίζει την προτίμησή μας, αφού υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας.

3546. ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ (+1,5) 1 1,75

3544. ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ-ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΤΣΕΚΜΕΤΣΕ (+14,5) 2 1,75

3542. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ (+32,5) OVER (148,5) 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3541. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΛΑΥΡΙΟ (+25,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.