Να σπάσει την αρνητική παράδοση των τελευταίων τριών ετών θέλει ο ΠΑΟ

Να σπάσει την αρνητική παράδοση των τελευταίων τριών ετών θέλει ο ΠΑΟ

Η Ευρωλίγκα περιλμαβάνει τέσσερα παιχνίδια σήμερα κι από ελληνικής πλευράς ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να βελτιώσει το ρεκόρ του στο 6-3 και να κάνει άμοα πρόκρισης στους οχτώ κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Η Μάλαγα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, αφού εκτός για τον αγώνα με τους πράσινους ήδη έχουν τεθεί οι Μάρκοβιτς, Σμιθ κι εσχάτως και ο Νέντοβιτς, με αποτέλεσμα οι μοναδικοί καθαρόαιμοι περιφερειακοί να είναι οι Τζάκσον και Νέλσον. Ο Πλάθα ενδιαφέρεται περισσότερο για το ματς με τη Σαραγόσα, αφού δεν θέλει να μείνει εκτός πλέι-οφ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Από την άλλη μεριά το τριφύλλι θέλει να συνεχίσει να χτίζει χαρακτήρα κι αν περάσει και από την Ισπανία, τότε ίσως μπορέσει να κοιτάξει και πιο ψηλά. Το χάντικαπ δεν μας φοβίζει, γι’αυτό θα ποντάρουμε στο διπλό.

Στην Τουρκία η Εφές βρίσκεται σε πολύ δεινή θέση, όσον αφορά την πρόκριση στον επόμενο γύρο της Ευρωλίγκα. Το πολύ γεμάτο οπλοστάσιο του Ίβκοβιτς δεν έχει βρει ακόμα τουλάχιστον την απαιτούμενη χημεία σε άμυνα κι επίθεση και οι διοικούντες του συλλόγου, βλέπουν τις επενδύσεις τους, να πηγαίνουν στράφι. Η φιλοξενούμενη Κουμπάν είναι δεύτερη στον πέμπτο όμιλο με ρεκόρ 6-2, παίζει μοντέρνο μπάσκετ, είναι πρώτη στον τομέα των τριπόντων (πετυχαίνει 11,6 σε κάθε ματς), ενώ το διπλό μέσα στη Μόσχα (88-94 επί της ΤΣΣΚΑ), φανερώνει τη δυναμική της. Στοιχηματικά το παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά εμείς θα ρισκάρουμε με τον άσο, πιστεύοντας πως ο εγωισμός της Εφές, θα λυγίσει τη ρωσική ομάδα.

Παραμένουμε στη Ρωσία και θα καταπιαστούμε μ’ένα παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο σύνολα, που καίγονται για το ροζ φύλλο αγώνα. Η Κίμκι δεν έχει περιθώρια γι’άλλες γκέλες  εντός έδρας, αφού αν ηττηθεί και από την Μπαρτσελόνα, τότε θ’απομακρυνθεί πολύ από την πρώτη τετράδα της κατάταξης. Οι μπλαουγκράνα δεν είναι φόβητρο, αλλά η παρουσία και κυρίως η ενέργεια του Τζόι Ντόρσει έχει δώσει μια νότα φρεσκάδας στο ηλικιωμένο ρόστερ του Τσάβι Πασκουάλ. Οι επιθέσεις των δύο κλαμπ λειτουργούν εξαιρετικά και μ’αυτό το δεδομένο θα στηρίξουμε το υψηλό σκορ.

Η Τσεντεβίτα στο τελευταίο ματς της βραδιάς κοντράρεται με την ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό Νταρουσάφακα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τέσσερις απανωτές ήττες. Ο Μρσιτς πλέον αρέσκεται στο να ξεκουράζει τους βασικούς του ενόψει Αδριατικής Λίγκα, αφού βλέπει πως το γκρουπ είναι πολύ ισχυρό και δεν μπορεί να κάνει νέα υπέρβαση. Οι Τούρκοι αργά θυμήθηκαν να παίξουν καλά, αλλά ακόμα και τώρα θα παλέψουν με νύχια και με δόντια, για την τέταρτη θέση. Το διπλό κερδίζει την προτίμησή μας, λόγω της φόρμας των φιλοξενούμενων.

3036.     (+3,5) ΜΑΛΑΓΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ            2              1,75

3035.     ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ (+2,5)             1              1,75

3033.     ΚΙΜΚΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (+2,5)    OVER (164,5)      1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3034.      (+1,5) ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ      2              1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.