Το πάθημα να γίνει μάθημα για τον Ολυμπιακό

Το πάθημα να γίνει μάθημα για τον Ολυμπιακό

Η αποστολή του Ολυμπιακού ήδη βρίσκεται στην Γερμανία και προετοιμάζεται για το καθοριστικό εκτός έδρας ματς με την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, το οποίο θα κρίνει πολλά, όσον αφορά την πρόκριση στον επόμενο γύρο της Ευρωλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν ένα μίνι σοκ με την κατάσταση του Τζόνσον Όντομ, αλλά τελικά ο Αμερικανός υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι. Αυτός που θ’απουσιάσει είναι ο συνήθης ύποτπος Ματ Λοτζέσκι, που σχεδιάζει ν’αγωνιστεί την ερχόμενη βδομάδα στη σύγκρουση με τη Ζαλγκίρις.  Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ντάριους Μίλερ, που στο ματς του ΣΕΦ είχε σημειώσει 23 πόντους, κάνοντας ανεπανόρθωτη ζημιά στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Η Μπάμπεργκ έχει το υψηλότερο ποσοστό ευστοχίας πίσω από τη γραμμή του τρίποντου (49,2%) και ο Ολυμπιακός, οφείλει να παίξει πολύ καλή άμυνα, για να μην βρεθεί να κυνηγάει το σκορ. Το λάιν του ματς θεωρείται μικρό, γι’αυτό θα ποντάρουμε στο υψηλό σκορ.

Η καλύτερη άμυνα του TOP «16» υποδέχεται την Κυπελλούχο Τουρκίας με έπαθλο το ρετιρέ του πέμπτου ομίλου. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν έχει σημειώσει μόνο νίκες εδώ και ένα μήνα και θέλει να εξαργυρώσει το καλό μομέντουμ με μια επικράτηση επί της Φενέρ, η οποία θα της δώσει το δικαίωμα να κοιτάξει ψηλά. Φυσικά ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν είναι χθεσινός και θα επιδιώξει να φθείρει τους γηπεδούχους μέσα στο ζωγραφιστό, όπου θεωρητικά έχει το πρόβάδισμα. Ο Άντονι Ράντολφ είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος παίκτης των Ρώσων και η μονομαχία του με τον Βέσελι θα είναι καταλυτική για την εξέλιξη του αγώνα. Η Κουμπάν είναι σε φόρμα και πιστεύουμε στο τέλος, θα υπερισχύσει απέναντι στην μεγάλη της αντίπαλό.

Στη Βιτόρια η Λαμποράλ Κούτσα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, θέλει οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα, για να παραμείνει στα υψηλά στρώματα του ομίλου. Η Κίμκι είναι ένα σύνολο, το οποίο είναι πανίσχυρο στην έδρα του, αλλά μακριά από τη Ρωσία, παρουσιάζει πολλές αμυντικές αδυναμίες, που της στερούν το δικαίωμα να κάνει το βήμα παραπάνω. Οι Βάσκοι με όπλο τον Γιάννη Μπουρούση, θα κοιτάξουν ν’ανοίξουν τους διαδρόμους στην επίθεση και να επιβάλουν το ρυθμό τους. Τα μετόπισθεν των δύο κλαμπ είναι σε κάκιστη κατάσταση, γι’αυτό θα ρισκάρουμε με το όβερ, που έχει πιθανότητες επαλήθευσης.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3028.     ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ      OVER (147,5)      1,75

3026.     ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (+2,5)           1              1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3030.     ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ-ΚΙΜΚΙ        OVER (163,5)      1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.