ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρώτη σύγκρουση στο Μόναχο

Πρώτη σύγκρουση στο Μόναχο

Φτάσαμε αισίως στη φάση των οχτώ της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη με τις Μπάγερν και Γαλατασαράι να τα δίνουν όλα για την κατάκτηση του τροπαίου. Ειδικότερα οι Τούρκοι έχουν δηλώσει κατ’επανάληψη πως στόχος τους είναι η παρουσία στην Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου κι αυτό θα γίνει μόνο μέσω του Γιούροκαπ. Η Μπάγερν διανύει περίεργη σεζόν, αφού από τη μία είναι ικανή να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά από την άλλη έχει ηττηθεί από ομάδες πολύ μικρότερου βεληνεκούς. Ο Πέσιτς θα στηριχτεί στην επίθεσή του για να πάρει προβάδισμα, αν και αυτό ίσως να μην τον συμφέρει κόντρα σε μία ομάδα, που σκοράρει μέσο όρο 84,3 πόντους. Περιμένουμε ένα πολύ σκληρό ματς, αλλά στο τέλος θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι.

Στον δεύτερο προημιτελικό της ημέρας η ευχάριστη έκπληξη Τρέντο κοντράρεται με το Μιλάνο, που εσχάτως βγάζει κυριαρχική στάση στα παιχνίδια της. Ο Μπουσκάλια έχει κάνει καταπληκτική δουλειά, αλλά τώρα θα δώσει τις πιο σοβαρές εξετάσεις του, ενάντια σ’έναν προπονητή που έχει πολλά χρόνια στο κουρμπέτι τον Γιάσμιν Ρέπεσα. Οι Κυπελλούχοι Ιταλίας βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μετράνε τέσσερις συνεχείς νίκες, ενώ ο Τζεντίλε έχει βρει τη φόρμα του. Η Τρέντο εμφανίζεται κουρασμένη τον τελευταίο καιρό και πιστεύουμε πως σήμερα δύσκολα θ’αποφύγει την ήττα από το πιο μπαρουτοκαπνισμένο Μιλάνο.

Για την Αδριατική λίγκα ο πρωταθλητής Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει την Τσεντεβίτα, την οποία είχε κερδίσει πέρσι με 3-1 στις νίκες κατακτώντας τη διοργάνωση. Η ομάδα του Ράντονιτς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού κέρδισε τον ΠΑΟ με 69-67 και βλέπει ξεκάθαρα πλέον τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Αντίθετα οι Κροάτες μοιάζουν εξουθενωμένοι από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις κι αυτό αποδεικνύεται από τη μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις. Οι Σέρβοι έχουν μεγαλύτερο οπλοστάσιο από τους αντιπάλους τους και πιστεύουμε, πως αυτό θα κάνει τη διαφορά, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

300. ΜΠΑΓΕΡΝ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (+4,5) 1 1,75

3001. (+3,5) ΤΡΕΝΤΟ-ΜΙΛΑΝΟ2 1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3377. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ (+9,5) 1 1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.