ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό

Η Ευρωλίγκα μπαίνει στην τελική της ευθεία, αφού απομένουν μόλις δύο παιχνίδια πριν την ολοκλήρωση του Top «16» και τα πάντα είναι ρευστά και στους δύο ομίλους. Στη Μόσχα ο Ολυμπιακός δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα απέναντι στην Κίμκι, αφού ο νικητής θα έχει ελπίδες για να περάσει στην επόμενη φάση. Θυμίζουμε πως στον πρώτο γύρο, οι ερυθρόλευκοι με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν επικρατήσει με 89-77, με τον Γιώργο Πρίντεζη να σημειώνει 31 πόντους. Οι Ρώσοι βρίσκονται κι αυτοί με την πλάτη στον τοίχο, αφού αν ηττηθούν δεύτερη φορά από την ελληνική ομάδα, τότε θα έχουν αποκλειστεί κατά 99%. Ο Πολ Ντέιβις δύσκολα θα ενισχύσει τους συμπαίκτες του, αφού ακόμα πονάει στον αστράγαλο κι έτσι ο Ιβάνοβιτς θα στηριχτεί στους Ώγκουστιν και Μπουν. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι θα έχουν στη διάθεσή τους τον Χάντερ, αλλά όχι και τον Μιλουτίνοβ, καθώς έπαθε γαστρεντερίτιδα. Πιστεύουμε πως οι πρωταθλητές, έχουν την τεχνογνωσία και τεχνοτροπία, για να φύγουν με το διπλό από τη Μόσχα, αλλά προτιμότερο φαντάζει το υψηλό σκορ.

Στην Ισπανία η Μπάμπεργκ τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την οποία είχε λυγίσει στη Γερμανία με 74-70. Ο Πασκουάλ θέλει πάση θυσία τη νίκη, ώστε να βάλει από κάτω την αντίπαλό του, που είναι η ευχάριστη έκπληξη του ομίλου. Ο Ρίμπας δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση, ενώ ο Ναβάρο ίσως βρίσκεται στην αποστολή των μπλαουγκράνα, αλλά αυτό θ’αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Η Μπάρτσα είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά η χειρουργική επίθεση της Μπάμπεργκ, δεν αντιμετωπίζεται εύκολα και θα πρέπει να μοχθήσει πολύ, για να πάρει τη νίκη. Δύσκολο ματς, θα ρισκάρουμε με το διπλό, λόγω μεγάλου χάντικαπ.

Η αποκλεισμένη Μάλαγα ταξιδεύει στο παγωμένο Κουμπάν και θέλει να βάλει δύσκολα στην καλοκουρδισμένη μηχανή ονόματι Λοκομοτίβ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εχει προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «8» της Ευρωλίγκα, αλλά θέλει να πάρει και τη δεύτερη θέση του γκρουπ, ώστε να έχει το αβαντάζ της έδρας στον επόμενο γύρο. Οι Ισπανοί δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το παιχνίδι, αφού κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πλέι-οφ στην ACB. Το πλεονέκτημα των 13 πόντων είναι μεγάλο, αλλά πιστεύουμε πως η Κουμπάν, μπορεί να το ξεπεράσει.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

3375.      ΚΙΜΚΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (+1,5)                OVER (153,5)        1,75

3377.      ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (+9,5)             2              1,75

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

3373.      ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ-ΜΑΛΑΓΑ (+13,5)      1              1,75

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.