ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απόστολος Βέλλιος: “Εγώ στην Εθνική και ο Ηρακλής στην πεντάδα…”

Απόστολος Βέλλιος: “Εγώ στην Εθνική και ο Ηρακλής στην πεντάδα…”

Έτοιμος για την Εθνική ομάδα δηλώνει ο επιθετικός του Ηρακλή Απόστολος Βέλλιος. Ο σκόρερ του χρυσού γκολ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Καυταντζόγειο έφθασε τα πέντε στο πρωτάθλημα κάνοντας ήδη ατομικό ρεκόρ σε μια σεζόν.  Ο 23χρονος που το 2012 αναδείχθηκε κορυφαίος νεαρός ποδοσφαιριστής της  Έβερτον, σε ψηφοφορία που οργάνωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας σε όλη την Αγγλία, δείχνει έτοιμος να κάνει τις υπερβάσεις στην καριέρα του και να συγκινήσει με τις εμφανίσεις του τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε .

Σε συνέντευξή του ο Απόστολος Βέλλιος, έκανε αποκαλύψεις για τα γούρια και τους στόχους του:

Για το γκολ που σημείωσε: «Από τη στιγμή που ήρθε η μπάλα στα πόδια μου ήθελα να κάνω αυτό που έκανα και μου βγήκε. Ήθελα να κάνω αυτή τη ντρίμπλα, το σουτ και το γκολ και τα πέτυχα και τα τρία».

Για την Εθνική ομάδα: «Είμαι έτοιμος εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου και στις προπονήσεις και στους αγώνες και περιμένω».

Για το μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα στον Ηρακλή: «Νιώθω ότι έχω να δώσω ακόμη πολλά. Νιώθω πολύ καλά και αυτό είναι το σημαντικό. Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή».

Για το 5/13 ποσοστό ευστοχίας του: «Είναι ένα πολύ καλό στατιστικό, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Μακάρι τα γκολ, και τα δικά μου και των συμπαικτών μου να πάνε όλα σε νίκες. Το να βάζεις ένα γκολ στην ΑΕΚ και να χάνεις 5-1 δεν λέει κάτι».

Για τον μικρό αδερφό του που τον είχε στους ώμους: «Ο Αναστάσης είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Είναι 4,5 χρονών και είναι το γούρι μου. Μου ζήτησε στη φυσούνα ένα γκολ και ένα δωράκι. Ένα μικρό τρακτεράκι που… το περιμένει τώρα».

Για τα… γούρια του: «Εκτός από τον αδερφό μου, με τα παπούτσια μου έχω ένα… θέμα. Αυτά που σκοράρουν πάντα τα φοράω. Έχω ακόμη ίδια χρώμα ζευγάρια από τότε που σκόραρα στο Καραϊσκάκη».

Για το πού αφιερώνει το γκολ: «Το αφιερώνω πρώτα από όλα στον Ηρακλή που είχε γενέθλια. Ήταν ωραίο που συνέπεσαν αυτά τα δύο μαζί. Και φυσικά στους συμπαίκτες μου. Χωρίς αυτούς δεν θα συνέβαινε τίποτα. Καθένας από εμάς αποτελεί έναν κρίκο στην αλυσίδα της ομάδας. Είμαστε μια οικογένεια και μετά από αυτή τη νίκη, που πρέπει να την ξεχάσουμε γιατί ακολουθούν και άλλα παιχνίδια, πήραμε μεγάλη αυτοπεποίθηση».

Για το πώς γλέντησε: «Φυσικά και το γλέντησα. Ένα από τα γούρια είναι να κερνάμε την παρέα μετά από κάθε γκολ».

Για το αν επηρεάστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν που δεν έπαιζε: «Με πεισμώνουν όλα αυτά. Τα έχω ζήσει αρκετές φορές και στο παρελθόν. Δεν το έβαλα κάτω, όμως, γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο».

Για το τι κέρδισε από την Αγγλία: «Κέρδισα πολλά κυρίως στο μυαλό. Βοηθήθηκα σε πολλά πράγματα και κυρίως στη νοοτροπία. Μέχρι να πάω στην Αγγλία είχα άλλη νοοτροπία, με το παραμικρό έπεφτε  η ψυχολογία μου. Έμαθα ότι μετά από κάποιο λάθος πρέπει να κάνεις διπλή προσπάθεια. Είναι και άλλα μυστικά που μας δίδαξαν εκεί. Παίξαμε με μεγάλες ομάδες, σε μεγάλα γήπεδα. Έχω καημό να επιστρέψω στην Αγγλία. Μέχρι τώρα είχα καημό να επιστρέψω στον Ηρακλή, τώρα έχω καημό να γυρίσω στην Αγγλία».

Για τις συμβουλές που δίνει στους συμπαίκτες του: «Με ρωτούν συνέχεια οι συμπαίκτες μου. Με όλους είμαι πολύ κοντά, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αδυναμίες. Πολλές φορές του δίνω συμβουλές και μόνος μου. Όλο αυτό είναι πολύ όμορφο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τους στόχους του: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά με το Κύπελλο, έχουμε τις δυνατότητες. Όσον αφορά το πρωτάθλημα είμαι πολύ αισιόδοξος για την πεντάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.