ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μ. Χιμένεθ: «Να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα στον κόσμο»

Μ. Χιμένεθ: «Να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα στον κόσμο»

Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιόύ για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής και στο μυαλό του έφερε, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος, όπως το Σεβίλη-Μπέτις, αλλά και το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα.

«Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Το μοναδικό που μπορεί να πει κάποιος είναι η σκληρή δουλειά, σε συνδυασμό βέβαια με την τύχη, η οποία πολλές φορές είναι απαραίτητη. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς και θα υπάρχει πολύ πάθος. Για αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ, για να πάρουμε τη νίκη. Μπορώ να το συγκρίνω με το ντέρμπι της Σεβίλλης με την Μπέτις κι αυτό της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα».

Για το αν θα παίξει ρόλο η μεγάλη βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες, είπε:

«Μιλάμε για μεγάλες ομάδες, που έχουν πάθος στο παιχνίδι τους. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να παίζει με πάθος και να έχει φιλοδοξία στο παιχνίδι της, έτσι ώστε να μπορέσει να ικανοποιήσει τους φιλάθλους. Υπάρχουν πάρα πολλές απόψεις, για αυτό άλλωστε είναι και τόσο όμορφο το ποδόσφαιρο. Εμείς που είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να δουλέψουμε για να προσφέρουμε ένα καλό θέαμα στον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο».

Όπως και ο συνάδλεφός του στον πάγκο του Ολυμπιακού, έτσι και ο Χιμένεθ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη δουλειά του:

«Είναι σπουδαίος επαγγελματίας. Τρέφω μεγάλο σεβασμό όχι μόνο επειδή είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού. Το ίδιο σέβομαι και τον προπονητή της Βέροιας ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας. Είμαστε όλοι συνάδελφοι και πρέπει να έχουμε αλληλοσεβασμό. Έχει πολλές αρετές ως προπονητής και ξεχωρίζει».

Όσον αφορά το «ατού» του Ολυμπιακού:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επιθετική ομάδα, μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Μια ομάδα η οποία σε πολλούς τομείς μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη. Εγώ όμως θέλω να επικεντρωθώ στην εικόνα που θα έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.