ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βούζας: «Επικίνδυνη ομάδα ο Ατρόμητος»

Βούζας: «Επικίνδυνη ομάδα ο Ατρόμητος»

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός με την κατάλληλη προετοιμασία και για τη βοήθεια του κόσμου του θα επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ατρόμητο την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη», δήλωσε στη Nova o Βασίλης Βούζας. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», μίλησε επίσης για το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας, αλλά και το που θα πρέπει να αγωνίζεται ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Επίσης, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του Τσόρι Ντομίνγκεζ στην αποστολή της ομάδας, αλλά και στα 92α γενέθλια του συλλόγου.

Αναλυτικά, ο Βασίλης Βούζας, μίλησε στη Nova για:

-Την εμπειρία του στο Ολυμπιακός-Μπεσίκτας:

«Νομίζω ότι ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία γιατί ήταν ένα στάδιο γεμάτο. Ο κόσμος συμπαραστάθηκε πολύ στην ομάδα. Νομίζω ότι παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα μπορούμε να το πούμε θετικό. Οπότε όλα ήταν ωραία».

-Την απόδοση της ομάδας:

«Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Πρέπει να τους ευχαριστήσουμε. Παίξανε ανάλογα με την ποιότητα και το ειδικό βάρος που έχει η φανέλα. Θεωρώ ότι σίγουρα θα μπορούσαν να παίξουν καλύτερα αλλά υπήρχε και ο αντίπαλος, που ήταν δυνατός. Ίσως και κάποια σημάδια κούρασης που εμφανίσαμε μας στέρησαν κάτι άλλο από το ματς».

-Τη θέση που πρέπει να αγωνίζεται ο Ρέτσος:

«Νομίζω πως η θέση που του ταιριάζει είναι του στόπερ. Ότι μπορεί να παίξει και σε διαφορετικές θέσεις είναι ένα ιδιαίτερο προσόν. Νομίζω όμως πως αυτήν την στιγμή θα πρέπει να αγωνιστεί περισσότερο σε αυτήν την θέση για να αποκτήσει τις καλύτερες εμπειρίες γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και χαιρόμαστε που τον έχουμε στην διάθεσή μας και που βγήκε από την Ακαδημία του Ολυμπιακού».

-Τον Μποτία και τον τραυματισμό του:

«Δεν είναι κάτι σοβαρό του Μποτία. Ωστόσο θα πρέπει να εκτιμηθεί ξανά η κατάστασή του για να είμαστε σίγουροι.

-Το ματς με τον Ατρόμητο:

«Και μόνο που το τελευταίο διάστημα έχει νικηφόρα αποτελέσματα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο. Θα πρέπει να διαχειριστούμε πολλά στοιχεία αλλά θεωρώ ότι με την βοήθεια του κόσμου, την ποιότητα των παικτών και το πάθος που βλέπω να επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις αλλά και στο ματς που παίξαμε, νομίζω ότι θα μας φέρουν τη νίκη».

-Το αν θα ενεργοποιηθούν και άλλοι παίκτες όπως ο Τσόρι:

«Όλοι οι παίκτες στο ρόστερ είναι διαθέσιμοι. Νομίζω ότι όλοι επιθυμούν να παίξουν και να προσφέρουν».

-Τα 92α γενέθλια του Ολυμπιακού:

«Τι να πω. Νομίζω ότι το μεγαλείο του Ολυμπιακού μπορούμε να το δούμε σε διάφορες εκδηλώσεις, σε διάφορες νίκες, σε τρόπαια και σε τίτλους. Είμαι πολύ μικρός μπροστά σε όλο αυτό για να το περιγράψω, οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.