ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βούζας: «Ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Βούζας: «Ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Στο πώς θα πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός ώστε να πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης του Europa League αναφέρθηκε ο Βασίλης Βούζας.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η αυριανή αναμέτρηση θα είναι διαφορετική από αυτή με το ματς κόντρα στην Οσμανλίσπορ και πως οι παίκτες του θα πρέπει να ρίξουν το βάρος στην επίθεση χωρίς όμως να δώσουν δικαιώματα στην άμυνα. 

– Πόσο διαφορετικό περιμένετε το δεύτερο παιχνίδι, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι; 

«Ήρθαμε εδώ για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση. Να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το παιχνίδι νομίζω ότι δεν θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές. Η μόνη διαφορά είναι ότι, για να πάρουμε την πρόκριση, θα πρέπει να σκοράρουμε. Και εκεί θα δώσουμε μεγάλη έμφαση, στο πώς θα πετύχουμε γκολ. Γνωρίζοντας, βέβαια, πάντα ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, που συνήθως, τον περισσότερο χρόνο του παιχνιδιού, έχει την μπάλα στην κατοχή της. Αρα θα πρέπει να έχουμε καλή άμυνα, να αποσπάσουμε την μπάλα και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση». 

– Πόσο βοηθάει ή όχι η προηγούμενη εκτός έδρας ρεβάνς με την Οσμανλισπόρ; Εχετε λάβει υπόψη την προετοιμασία εκείνου του ματς για αύριο; 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπορεί να μας βοηθάει στην ψυχολογία, αλλά νομίζω ότι είναι δύο διαφορετικές ομάδες, με άλλο τρόπο παιχνιδιού, άρα και με διαφορετική προσέγγιση από τη δική μας πλευρά στο πώς θα τους αντιμετωπίσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.