Πασκουάλ: Ενωμένοι για 40′ στον… τελικό με τη Ρεάλ

Πασκουάλ: Ενωμένοι για 40′ στον… τελικό με τη Ρεάλ

Ως την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης χαρακτήρισε την Ρεάλ Μαδρίτης ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός δίνει αύριο το βράδυ (21:15) έναν «τελικό» στο ΟΑΚΑ και ο προπονητής του αισιοδοξεί πως με τη στήριξη του κόσμου η ομάδα του θα πάρει τη νίκη που τόσο πολύ χρειάζεται. 

Ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε παραδέχθηκε τις δυσκολίες της αναμέτρησης απέναντι στην, όπως την χαρακτήρισε, κορυφαία ομάδα της Ευρώπης αυτή την περίοδο:

«Η Ρεάλ ίσως είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα. Παίζει απίστευτο μπάσκετ, διαθέτει απίστευτους παίκτες και γνωρίζουμε καλά πόσο δύσκολη θα είναι η αποστολή μας», τόνισε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ και συνέχισε:

«Θέλουμε να παίξουμε καλά, περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο ΟΑΚΑ να βοηθήσει την ομάδα. Ξέρουμε ότι μετά τις δύο ήττες από τη Νταρουσάφακα και την Ζαλγκίρις αυτό το παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Η ομάδα πρέπει να είναι ενωμένη, οι παίκτες, οι προπονητές, οι φίλαθλοι, για να κάνουμε το καλύτερο. Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε όπως είμαστε συνήθως εντός έδρας και τότε θα έχουμε αρκετές πιθανότητες για τη νίκη». 

Για το αν οι συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες έχουν επηρεάσει τον Παναθηναϊκό ο Πασκουάλ είπε:

«Τα προηγούμενα παιχνίδια επηρεάζουν τα επόμενα. Βελτιωθήκαμε τις τελευταίες μέρες και πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη να παίξει καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια, ειδικά στα δεύτερα ημίχρονα και θα είναι πολύ σημαντικό να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα. Απέναντι στη Ρεάλ όμως δεν πρέπει να κάνουμε μόνο αυτό, αλλά να είμαστε πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση και στα 40 λεπτά». 

Σε ερώτηση που του τέθηκε για το αν σχεδιάζει κάποιο ειδικό πλάνο για τον Σέρχιο Γιουλ, απάντησε:

«Έχει απίστευτη ποιότητα, είναι φοβερός στα κρίσιμα σημεία και ασφαλώς τον ξέρουμε καλά. Όμως ακόμα κι αν τον ξέρεις καλά είναι δύσκολο να παίξεις άμυνα εναντίον του». 

Αναφερόμενος στην επιστροφή του Γκιστ σχολίασε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είναι νωρίς ακόμη. Θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.