Μ. Ουζουνίδης: «Να μπούμε πολύ δυνατά στο ντέρμπι»

Μ. Ουζουνίδης: «Να μπούμε πολύ δυνατά στο ντέρμπι»

Αφού εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι το ντέρμπι έρχεται μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση και σημείωσε ότι οι δύο ομάδες «μοιάζουν αρκετά», ζητώντας από τους παίκτες του να μπουν πολύ δυνατά από την αρχή.

Αναλυτικά όσα είπε σε συνδρομητικό κανάλι:

 «Πάντα μια διακοπή δεν κάνει καλό σε μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ειδικά σε εμάς που έχουμε τόσους διεθνείς. Από κει και πέρα έχουμε βρει μια συνοχή, μια σειρά σαν ομάδα και περιμένω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για το αν ήρθε η ώρα να δούμε και εκτός έδρας Παναθηναϊκού… Λεωφόρου:

«Δεν ήταν τόσο άσχημες οι εμφανίσεις εκτός έδρας αλλά τα αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής στα ντέρμπι οι γηπεδούχοι έχουν ένα προβάδισμα. Παίζουν με καλύτερη ψυχολογία, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και για αυτό εμείς θα πρέπει να μπούμε πολύ δυνατή από την αρχή στο γήπεδο, να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κυριαρχήσει, θα παίρνει και αυτοπεποίθηση από τον κόσμο, οπότε είναι πολύ σημαντικό να μπούμε καλά».

Για το ντέρμπι:

«Πρέπει να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση, ιδιαίτερα στο ΟΑΚΑ δείχνει ένα καλό πρόσωπο. Μοιάζουμε αρκετά. Αρκετές καλές εμφανίσεις στην έδρα, λίγο πιο κάτω εκτός έδρας. Περιμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, είμαστε και οι δύο ομάδες καλά».

Για Μάνταλο και Αραούχο:

«Κοιτάμε την ομαδική λειτουργία του αντιπάλου. Αυτοί είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν το απρόβλεπτο. Είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσεις την ομαδική λειτουργία. Παρουσιάζουν ένα διαφορετικό πρόσωπο με τον νέο προπονητή και είμαστε έτοιμοι».

Για τον Χιμένεθ:

«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Το δείχνει η εμπειρία του, το background και η δουλειά του στην ΑΕΚ».

Για το απαιτητικό πρόγραμμα που έρχεται:

«Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν ξέρουμε τι προβλήματα μπορεί να φέρει ο κάθε αγώνας. Ξέρουμε τις απουσίες με τις τιμωρίες και πρέπει να διαχειριστούμε διαφορετικά τα πράγματα.  Για εμένα είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής αλλά και αυτή η εβδομάδα για να κλειδώσουμε την είσοδο στα πλέι-οφ και να διαχειριστούμε αλλιώς τα ματς του Κυπέλλου. Δεν είναι απλά ένα ντέρμπι την Κυριακή αλλά έχει και μεγάλη βαθμολογική σημασία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.