ΠΑΟΚ: «Κοιμήθηκε στο αεροδρόμιο κι έχασε την πτήση o Oυάρντα»

ΠΑΟΚ: «Κοιμήθηκε στο αεροδρόμιο κι έχασε την πτήση o Oυάρντα»

Σε συνέντευξη, που παραχώρησε ο πατέρας του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή, υποστήριξε ότι ο γιος του αποκοιμήθηκε στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να χάσει το αεροπλάνο της επιστροφής στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μετχάντ Ουάρντα σε ρ/σ:

Για τους λόγους της καθυστερημένης επιστροφής του: «Έγινε παρεξήγηση, δεν κατάλαβε καλά πότε του είπαν ότι πρέπει να επιστρέψει. Αν πρέπει να επιστρέψει Παρασκευή ή Σάββατο. Παράλληλα είχε και ένα πρόβλημα με το αεροπλάνο. Έχασε την πτήση από την Αθήνα. Αποκοιμήθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενώ περίμενε την πτήση του για τη Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό έχασε το αεροπλάνο».

Για τις δηλώσεις του Ίβιτς πως πρέπει να καταλάβει ο Ουάρντα σε ποια ομάδα παίζει: «Ξέρει πολύ καλά σε ποια ομάδα αγωνίζεται και θα ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έγινε».

Για το αν μίλησε με τον γιο του μετά το συμβάν: «Μίλησα μαζί του χθες, είναι επαγγελματίας παίκτης και του είπα ότι δεν πρέπει να ξανασυμβεί».

Για το ότι ο Ίβιτς τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Λάρισα: «Το ξέρω για την τιμωρία. Εάν ήμουν προπονητής, θα έκανα κι εγώ το ίδιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.