ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κλωναρίδης: «Με τον Μπεργκ έχουμε κοινό τρόπο σκέψης!»

Κλωναρίδης: «Με τον Μπεργκ έχουμε κοινό τρόπο σκέψης!»

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, μίλησε για τον… νέο του εαυτό και τη συνεργασία με τον Μπεργκ.

Ο Κλωναρίδης μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, εξήγησε τους λόγους της προσωπικής του βελτίωσης, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μπεργκ και έδωσε… παράταση στο θέμα της παραμονής του στο «τριφύλλι».

«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος παίξαμε πολύ καλά, κάναμε το παιχνίδι μας. Σκοράραμε δύο γκολ αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά. Έπρεπε να σκοράρουμε και τρίτο γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε. Ήξερα πως η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος θα μπει διαφορετικά, μετά το πρώτο τους γκολ τα πράγματα έγιναν δύσκολο για εμάς. Στο φινάλε, όμως, ο Θεός, ξέρεις. Έγινε ό,τι έγινε και πήραμε την νίκη».

Έχεις δημιουργήσει με τον Μπεργκ ένα πολύ αποδοτικό δίδυμο. Που οφείλεται αυτή η εξαιρετική συνεργασία;

«Νιώθω πολύ καλά παίζοντας μαζί του. Έχουμε κοινό τρόπο σκέψης, έχουμε ”χημεία”, μας αρέσει να βγαίνουμε στην πλάτη της άμυνας με τις κινήσεις μας. Ο αντίπαλος δεν ξέρει που θα πάμε, τι θα κάνουμε, παίζουμε αρκετές φορές το «1-2» και βάζουμε δύσκολα στους αμυντικούς».

Θα ήθελες να παραμείνεις και του χρόνου;

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω για αυτό. Κοιτάζω μόνο τα επόμενα παιχνίδια. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.