ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρ.Λουτσέσκου: «Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη»

Ρ.Λουτσέσκου: «Παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη»

Απόλυτα συνειδητοποιημένος, μετά τις τρεις συνεχείς νίκες του ΠΑΟΚ (απέναντι σε Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα για το Πρωτάθλημα, Λεβαδειακό για το Κύπελλο), είναι ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου», με αφορμή το μεθαυριανό, εκτός έδρας, παιχνίδι, για την 6η αγωνιστική της Super League, με την ΑΕΛ, τοποθετήθηκε σήμερα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είναι απαραίτητο να ξεχνάμε τα παιχνίδια που έχουμε δώσει και να εστιάζουμε στα επόμενα. Για κάποιους, οι τρεις νίκες, μπορεί να είναι ένα στοιχείο που δίνει αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να ξεχαστεί αυτό και να στοχεύσουμε στην επόμενη πρόκληση. Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, από κάθε άποψη. Τακτικά, στη φυσική κατάσταση, σε όλα. Ακόμα γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Ξέρουμε όμως σίγουρα προς τα που πηγαίνουμε. Δεν ήμουν καθόλου απελπισμένος όταν δεν πηγαίναμε καλά, αλλά δε δηλώνω απόλυτα ευτυχισμένος με τις τρεις νίκες. Πρέπει να ξέρουμε όλοι ότι ξεκινάμε από το 0-0, και πρέπει να είμαστε στην κατάλληλη πνευματική ετοιμότητα, ώστε να σκοράρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να αντιδρούμε καλά όταν δεν έχουμε την μπάλα και να μη δυσκολεύουμε τον εαυτό μας. Αυτή την κουβέντα κάναμε σήμερα με τους παίκτες και τους δώσαμε να καταλάβουν ότι όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, όπως και αυτό του Σαββάτου. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι».

Για τη μάχη με την ΑΕΛ τόνισε επιπλέον: «Κάθε ομάδα έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Όλοι όσοι αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ και γενικά τις μεγάλες ομάδες, έχουν έξτρα κίνητρο για να αποδείξουν πράγματα. Είναι η αρχή του πρωταθλήματος και δεν έχουν ξεκινήσει καλά, αλλά σίγουρα θέλουν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Πρέπει, όμως, να έχεις δουλέψει σωστά για κάθε παιχνίδι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς, μεταξύ άλλων, για το πότε θα είναι έτοιμος αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ, αλλά και για το ότι η ομάδα έχει πολλά χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα, απάντησε: «Όλα είναι θέμα χρόνου. Δε… χτίζεις ένα σπίτι μέσα σε μία μέρα. Χρειάζεται χρόνος. Δουλεύουμε καθημερινά, όλοι έχουν θέληση, και πρέπει να βρούμε τους σωστούς αυτοματισμούς και τη χημεία μεταξύ μας. Παρόλα αυτά, παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για την νίκη. Ξέρω πολύ καλά για τα χρόνια που δεν έχει κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα και γνωρίζω ότι οι οπαδοί δεν έχουν και πολύ υπομονή. Είναι… πεινασμένοι, όπως είναι λογικό, και ζουν τα πάντα με έντονα συναισθήματα. Εγώ όμως είμαι επαγγελματίας και το διαχειρίζομαι αλλιώς. Είμαστε υπεύθυνοι για να δουλέψουμε σωστά και να κρατήσουμε την ηρεμία στην ομάδα. Θέλω να πω στον κόσμο ότι οι παίκτες κάνουν εξαιρετική δουλειά και είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.