ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τ.Λεμονής: «Όλοι περιμένουν πως και πως την Τετάρτη να μπουν στο Καμπ Νου»

Τ.Λεμονής: «Όλοι περιμένουν πως και πως την Τετάρτη να μπουν στο Καμπ Νου»

Στο ματς με την Μπαρτσελόνα και στην ανυπομονησία των ποδοσφαιριστών του αναφέρθηκε ο Τάκης Λεμονής σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την ισπανική πόλη, ενώ μίλησε και για τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Λεμονής κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Βαρκελώνη

«Είναι αυτά τα ματς που μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε, όλοι περιμένουν πως και πως την Τετάρτη να μπουν στο Καμπ Νου. Είναι ωραίες αυτές οι στιγμές. Τέτοιου είδους παιχνίδια σε κάνουν να τα περιμένεις πως και πως. Δεν τίθεται θέμα να μιλάει ο προπονητής καν για τη σημασία των αγώνων, αυτό έρχεται από μόνο του», είπε αρχικά

Για τις διαφορές που έχει το ματς με την Μπαρτσελόνα από αυτό με τη Γιουβέντους: «Νομίζω ότι διαφέρει η προσέγγιση που έχουν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι, αλλά φυσικά η δυσκολία είναι η ίδια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν η νίκη με τον Πανιώνιο σημαίνει… αντεπίθεση: «Θα το δούμε στη συνέχεια, είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε έστω και έτσι όπως ήρθε στο τέλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.