Μ.Χιμένεθ για το παιχνίδι με Μίλαν: «Ανατρίχιασα με τους 3.500 οπαδούς μας» (βίντεο)

Μ.Χιμένεθ για το παιχνίδι με Μίλαν: «Ανατρίχιασα με τους 3.500 οπαδούς μας» (βίντεο)

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έκρυψε πως έμεινε άφωνος από τις… φωνές των 3.500 φίλων της ΑΕΚ που έκαναν δικό τους το Σαν Σίρο στον χθεσινό αγώνα με τη Μίλαν. Μάλιστα αποκάλυψε πως σε συζητήσεις με συνεργάτες του σκέφτονταν πώς θα είναι η ατμόσφαιρα στο νέο γήπεδο της ομάδας.

«Είναι δυνατόν να μην τους άκουγα; Μιλάμε για κάτι καταπληκτικό! Το σκέφτομαι και τώρα, το θυμάμαι και ανατριχιάζω. Ο κόσμος της ΑΕΚ έκανε πολύ έντονη την παρουσία του και ακούστηκε πολύ περισσότερο από τους τιφόζι της Μίλαν. Και είναι κάτι που συζητούσαμε και πριν από τον αγώνα πώς θα είναι η κατάσταση στην κερκίδα, όταν ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει το δικό του σπίτι… Μπορώ πλέον να φανταστώ πώς θα είναι η κατάσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σήμερα ήταν εδώ στο Μιλάνο 3.500 κόσμος και δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα. Στο ΟΑΚΑ δεν αρκεί αυτός ο αριθμός, αλλά στο δικό μας γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα υπάρχει μεγάλη διαφορά», τόνισε.

Όσο για το αποτέλεσμα της ομάδας του, είπε: «Γεγονός είναι ότι η δουλειά και μόνο η δουλειά αποφέρει σταδιακά και με το χρόνο καρπούς. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν από τη μία μέρα στην άλλη. Σήμερα ήταν μία πολύ σημαντική ισοπαλία, ένα σημαντικός βαθμός σε αυτή την πορεία, που προσθέτει ένα ακόμα λιθαράκι στη συνολική προσπάθεια, που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα. Από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά με την ίδια προσήλωση τόσο στο Europa League όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.