ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τεχνικός Εθνικής Κροατίας: «Στην Ελλάδα ερχόμαστε σαν να έχει έρθει 0-0 το σκορ»

Τεχνικός Εθνικής Κροατίας: «Στην Ελλάδα ερχόμαστε σαν να έχει έρθει 0-0 το σκορ»

Η σαρωτική επικράτηση της Κροατίας με 4-1 κόντρα στην Εθνική φέρνει την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς μια ανάσα από την πρόκριση της στα τελικά του Μουντιάλ 2018.

O 51χρόνος τεχνικός σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους μετά τα ξέφρενα πανηγύρια των διεθνών της «Χρβάτσκα» τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της κροατικής ομοσπονδίας πως τίποτα δεν έχει κριθεί παρά το 4-1 στο Ζάγκρεμπ.

«Δεν κοιμηθήκαμε καλά εξαιτίας της υπερέντασης από αυτό το παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι να προπονηθούμε λίγο να ξεκουραστούμε και να πετάξουμε για Ελλάδα.
Βαδίζουμε βήμα-βήμα, μέρα με μέρα και δεν θα πάμε να υπερασπιστούμε το 4-1, αλλά θα παίξουμε σαν να έχει έρθει 0-0 το πρώτο παιχνίδι.

Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και θα υπάρχει πίεση. Όλα είναι όμορφα μέχρι στιγμής, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τα πάντα θα κριθούν στον Πειραιά. Θα πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Μετά θα πανηγυρίσουμε», τόνισε αρχικά ο Ντάλιτς προσθέτοντας:

«Μπορεί να κάνουμε λάθη και να τους βάλουμε ξανά μέσα. Οπότε, θα επιτεθούμε, αν και θα είμαστε πιο προσεκτικοί. Νομίζω ότι η ατμόσφαιρα στο ματς ήταν καλή, όλα πήγαν καλά. Ήταν πανέμορφο, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι να κάνουμε τη δουλειά μας και στον Πειραιά. Δεν υπάρχει χαλάρωση και η εμφάνιση της Πέμπτης μας δίνει κουράγιο να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.