ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πώς θα πληρώνεις έως και 40% λιγότερο στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Πώς θα πληρώνεις έως και 40% λιγότερο στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Το κόστος ασφάλισης ενός αυτοκινήτου αποτελεί ένα μεγάλο έξοδο για κάθε ιδιοκτήτη αυτοκινήτου – είτε πρόκειται για καινούργιο όχημα είτε για μεταχειρισμένο.

Πρόκειται όμως για μια αναγκαία υπηρεσία, καθώς η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική από το νομό ενώ η μη ασφάλιση επισύρει πολύ μεγάλα πρόστιμα στους ιδιοκτήτες των αντίστοιχων οχημάτων.

Έτσι, ακόμα κι αν το κόστος είναι αυξημένο για να ασφαλίσετε το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας, μην το παραλείψετε καθώς τα ενδεχόμενα χρηματικά και ποινικά πρόστιμα, θα σας επιφέρουν μεγαλύτερη ζημιά.

Σκεφθείτε μόνο ότι με σωστή έρευνα αγοράς μπορείτε να βρείτε ετήσια ασφάλιση αυτοκινήτου από μόλις 77€ και να είστε καλυμμένοι έναντι τρίτων αλλά και από ενδεχόμενα ανασφάλιστα οχήματα!

Έτσι είτε αναζητάτε ασφάλιση καινούργιου αυτοκινήτου είτε μεταχειρισμένου, μην ξεχάσετε να κάνετε τη δική σας ενδελεχή έρευνα αγοράς πριν την αγορά και την έκδοση της ασφάλειας!

Τρόποι ασφάλισης – Πως μπορείτε να ασφαλίσετε τα οχήματά σας

Για να ασφαλίσετε την κινητή σας περιουσία, υπάρχουν 2 τρόποι.

Είτε μπορείτε να απευθυνθείτε στον προσωπικό σας ασφαλιστή, όπου θα σας προτείνει 1-2 ασφαλιστικές εταιρείες και τα αντίστοιχα προγράμματά τους, είτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο τις τιμές και τις προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών.

Η online σύγκριση τιμών στην ασφάλεια αυτοκινήτου σας ανοίγει μια τεράστια αγορά μπροστά στην οθόνη σας: Με μερικά κλικ μπορείτε να έχετε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, να σας δίνουν την προσφορά τους για το πακέτο ασφάλισης που επιθυμείτε να κάνετε!

Στις πλατφόρμες σύγκρισης τιμών και καλύψεων, εσείς απλά εισάγετε τις ανάγκες σας όπως για παράδειγμα τι καλύψεις θέλετε να έχει η ασφάλεια (απλή βασική ασφάλεια, πλήρη μικτή ασφάλιση, πυρός, κλοπής, καταστροφές από φυσικά φαινόμενα, προστασία από ανασφάλιστα, κ.α.) και οι πλατφόρμες σας επιστρέφουν άμεσα τις τιμές και τους όρους ασφάλισης, από δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας!

Μέσα σε 2 λεπτά έχετε τις τιμές από όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές και μπορείτε να ασφαλιστείτε γρήγορα και εύκολα από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Πως θα εξοικονομήσετε έως και 40% στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Επιλέγοντας να κάνετε online έρευνα και σύγκριση τιμών για την ασφάλιση του οχήματός σας, θα δείτε άμεσα τις χαμηλότερες τιμές που προσφέρουν οι εταιρείες.

Αυτές οι τιμές, σχεδόν στο σύνολο των περιπτώσεων, θα είναι αρκετά χαμηλότερες από τις τιμές που θα σας δώσει ένας παραδοσιακός ασφαλιστής.

Αυτό συνήθως συμβαίνει καθώς οι πλατφόρμες σύγκρισης τιμών μεταβιβάζουν μέρος του κέρδους τους στον πελάτη, με σκοπό τη μείωση της τιμής των ασφαλίστρων.

Επίσης, επιλέγοντας μια μεγάλη διάρκεια συμβολαίου όπως π.χ. 12 μήνες, θα εξοικονομήσετε ακόμα παραπάνω χρήματα σε σχέση με μια εξάμηνη ή τρίμηνη ασφάλιση.

Από που να ξεκινήσετε για να πάρετε προσφορές από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες

Η νο1 πλατφόρμα σύγκρισης τιμών που περιλαμβάνει περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες μέσα από τους συνεργάτες της, είναι η ιστοσελίδα του Asfaleies24.gr – Εδώ μπορείτε να εισάγετε τα βασικά σας στοιχεία καθώς και τα αντίστοιχα του οχήματος και να πάρετε προσφορά ασφάλισης μέσα σε μόλις 2 λεπτά ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε όλη τη διαδικασία έκδοσης ασφαλιστηρίου σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Αφού επισκεφθείτε την παραπάνω ιστοσελίδα, θα εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και κάποια στοιχεία για την ασφάλισή σας όπως διάρκεια συμβολαίου (θυμηθείτε όσο μεγαλύτερο σε διάρκεια το συμβόλαιο, τόσο ποιο οικονομικό είναι για εσάς), τις καλύψεις που επιθυμείτε (προσθέστε μόνο αυτές που είναι απαραίτητες για εσάς), τον τρόπο πληρωμής (μερικές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση για πληρωμή online μέσω κάρτας) καθώς κι αν δικαιούστε κάποια επιπλέον έκπτωση λόγω επαγγέλματος, όπως δημόσιοι υπάλληλοι, εργαζόμενοι σε σώματα ασφαλείας, κ.α.

Άμεσα θα σας εμφανιστούν όλες οι τιμές και τα πινακάκια με την αντίστοιχη σύγκριση καλύψεων, παροχών και κόστους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιλέγετε την ασφάλεια που θέλετε και σε ελάχιστα λεπτά έχετε το συμβόλαιο στο e-mail σας ενώ ταυτόχρονα έχετε εξοικονομήσει έως και 40% από το κόστος του συμβολαίου που θα πληρώνατε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.