ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

PEUGEOT DRIVE DAYS: Να η ευκαιρία- Μην τη χάσετε

PEUGEOT DRIVE DAYS: Να η ευκαιρία- Μην τη χάσετε

Όσοι ψάχνετε για καλά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε πολύ καλές τιμές, η ευκαιρία έρχεται σε λίγες ημέρες. Στις 8, 9 και 10 του Δεκεμβρίου, η Peugeot διοργανώνει Φεστιβάλ Επιλεγμένων Μεταχειρισμένων στο επίσημο δίκτυο διανομέων της γαλλικής μάρκας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Θα μπορείτε να βρείτε τα πιο γνωστά μοντέλα σε πάρα πολλές εκδόσεις τόσο από πλευράς κινητήρων όσο και εξοπλισμού.

Τα μοντέλα της PEUGEOT, 108, 208, 308 και 2008 είναι ελαφρώς μεταχειρισμένα, διατίθενται με εργοστασιακή εγγύηση, σε ειδικές τιμές, ενώ ισχύουν επιπλέον 3 χρόνια ΔΩΡΕΑΝ σέρβις και υπάρχει δυνατότητα ανταλλαγής και χρηματοδότησης.

Από τις 8-10 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα, το εξειδικευμένο προσωπικό των διανομέων της Peugeot σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους για να επιλέξουν και φυσικά να οδηγήσουν το εγγυημένο μεταχειρισμένο που τους ταιριάζει.
Σε ποιους επίσημους διανομείς μπορείτε να βρείτε τα αυτοκίνητα

ΑΘΗΝΑ

AUTOMOTIVO ΑΕΒΕ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗΣ: Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 278 & ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ ΕΠΕ: ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 421, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

AVENUE: Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 147, ΓΛΥΦΑΔΑ

ΚΟΥΤΛΑΣ CARS: ΠΕΙΡΑΙΩΣ 37, ΜΟΣΧΑΤΟ

ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ: ΤΣΟΥΝΤΑ 72 ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΑ, Ν. ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ

RIVIERE ΧΑΝΙΑΔΑΚΗΣ: ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 215 & ΚΗΦΙΣΟΥ, ΑΘΗΝΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

GRANDE AVENUE ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ: ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, 6ο ΧΛΜ Ε.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΕ: ΚΑΛΟΧΩΡΙ, 4ο ΧΛΜ.Ε.Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΑΘΗΝΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.