ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα αυτοκίνητα της Peugeot στην έκθεση της Γενεύης και το γλυπτό «λιοντάρι»

Τα αυτοκίνητα της Peugeot στην έκθεση της Γενεύης και το γλυπτό «λιοντάρι»

Αυτή τη φορά δεν θα ξεκινήσουμε με τα νέα μοντέλα της γαλλικής φίρμας αλλά με το γλυπτό του ‘ΛΕΟΝΤΑ’ που είναι ο νέος πρεσβευτής της μάρκας και αποτελεί «φόρο τιμής» στα 160 χρόνια της ιστορίας της PEUGEOT.

Πρόκειται για το γλυπτό που απεικονίζει τον λέοντα της Peugeot μήκους 12,5 και πλάτους 4,8 μέτρων, σκαλισμένο από τους σχεδιαστές του PEUGEOT Design Lab. Αυτός ο Λέοντας θα κυριαρχεί τις ημέρες της έκθεσης στον χώρο του περιπτέρου της Peugeot.

Τα μοντέλα της Peugeot

Η γαλλική φίρμα είναι πανέτοιμη για την 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης! Όλη η φιλοσοφία κατασκευής του περιπτέρου της PEUGEOT εστιάζεται στο νέο και καθαρό σχεδιαστικό στυλ της μάρκας, που παρουσιάζεται μέσα από τα τρία καινούργια της μοντέλα. Οι απαλά χρωματισμένοι τοίχοι στολίζονται από έντονα οπτικά εφέ και φωτεινές πινελιές. Ο μπλε φωτισμός των LED και το background στην οροφή, κάνουν το περίπτερο της PEUGEOT να ξεχωρίζει από μακριά. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε πέντε διαφορετικούς τομείς, και ένα καθιστικό, σε ένα χώρο συνολικής έκτασης 1.320 τ.μ.

Στη Γενεύη θα υπάρχουν τρείς παγκόσμιες πρεμιέρες Το νέο PEUGEOT 508, το νέο PEUGEOT RIFTER, και το εκθεσιακό πρωτότυπο PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT.

Το PEUGEOT 508, είναι ένα ριζοσπαστικό σεντάν, με εντυπωσιακό στυλ που υπόσχεται μοναδικές οδηγικές εμπειρίες.

Το PEUGEOT RIFTER, ένα στιβαρό και ταυτόχρονα κομψό μοντέλο, που προορίζεται για τις καθημερινές περιπέτειες.

Το πρωτότυπο PEUGEOT RIFTER 4X4 CONCEPT που εφοδιάζεται και με σύστημα κίνησης σε όλους τους τροχούς.

Στον τομέα PEUGEOT Design Lab: Θα παρουσιαστεί το Sea Drive Concept, ένα σχέδιο που εξελίχθηκε για την BENETEAU, προϊόντα που αφορούν στην εικόνα της PEUGEOT, το ηλεκτρικό scooter, και το αναδιπλούμενο ποδήλατο.

Στον τομέα PEUGEOT technology: Θα εκτίθεται το νέο αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο με τον κωδικό EAT8, ο βενζινοκινητήρας PureTech των 225 ίππων, ο πετρελαιοκινητήρας BlueHDi των 130 ίππων, καθώς και οι πιο πρόσφατες τεχνολογίες συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης.

Στον τομέα PEUGEOT SPORT: Θα παρουσιασθούν το 208 WRX του 2018, το 308 TCR, καθώς και τα 208 και 308 GTi by PEUGEOT SPORT, σε εντυπωσιακές αποχρώσεις του μαύρου και του μπλε.

Στον τομέα PEUGEOT Metropolis: Θα υπάρχει ένα 3κυκλο scooter σε μπλε σμαραγδί απόχρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.