ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χορηγός του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης η Kosmocar-Volkswagen

Χορηγός του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης  η Kosmocar-Volkswagen

Στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός που γίνεται στη Θεσσαλονίκη, , στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ , η Kosmocar-Volkswagen δίνει τα παρόν της με 12 αυτοκίνητα που είναι στη διάθεση των οργανωτών για τις ανάγκες του φεστιβάλ.

Στο 20ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης -ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 Μαρτίου- παρουσιάζονται 180 ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους και 48 μικρού μήκους. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ της διάσημης Γαλλίδας – με ελληνική καταγωγή – δημιουργού Ανιές Βαρντά, σε συνσκηνοθεσία με τον JR, με τίτλο «Πρόσωπα & Ιστορίες». Πρόκειται για ένα αισιόδοξο road movie που κέρδισε το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στο τελευταίο Φεστιβάλ Καννών.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, που μάλιστα άνοιξε την αυλαία του φεστιβάλ, ήταν υποψήφιο για Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ στον εφετινό διαγωνισμό, καθιστώντας την 89χρονη σκηνοθέτιδα ως τη γηραιότερη υποψήφια για Όσκαρ όλων των εποχών. Ας σημειωθεί ότι η Βαρντά έχει ήδη λάβει Τιμητικό Όσκαρ, για το σύνολο της καριέρας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τη χορηγία της η Kosmocar-Volkswagen συμμετέχει ενεργά σε μία εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας, υπογραμμίζοντας έμπρακτα την υποστήριξή της σε ένα φεστιβάλ που αναδεικνύει τον πολιτισμό, προβάλλοντας ταυτόχρονα την πόλη σε όλο τον κόσμο. Η εταιρία αυτοκινήτων ως Επίσημος Χορηγός Μετακινήσεων του φεστιβάλ, έχει διαθέσει ένα στόλο 12 αυτοκινήτων, που αποτελείται από Passat, Tiguan, Golf καθώς και το νέο Polo. Επιπλέον, έχει παραχωρηθεί ένα Volkswagen Multivan για τις μετακινήσεις VIP προσκεκλημένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.