Αυλαία σήμερα στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Αυλαία σήμερα στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Όσοι δεν προλάβατε να επισκεφθείτε την έκθεση μοτοσυκλέτας που γίνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, προλαβαίνετε να πάτε και σήμερα. Αξίζει τον κόπο.

Καθημερινά στην έκθεση μοτοσυκλέτας που συγκέντρωσε και φέτος χιλιάδες επισκέπτες, γίνονται διάφορα χάπενινγκ. Από τεστ οδήγησης, επιδείξεις από επαγγελματίες αναβάτες μέχρι και κληρώσεις μοτοσυκλετών.

Από την ημέρα που έγιναν τα εγκαίνια τα μηνύματα ήταν θετικά. Η κεντρική αίθουσα της Επίσημης Έκθεσης των αντιπροσώπων μοτοσυκλέτας του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων Κλάδος Δικύκλων καθημερινά είναι κατάμεστη από επισκέπτες.

Είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τη σημερινή ημέρα και να πάτε μέχρι το παλιό αεροδρόμιο στο ελληνικό όπου θα δείτε και αρκετά μοντέλα που έκαναν τις πρώτες πανευρωπαϊκές παρουσιάσεις.

Φέτος η Harley Davidson έδωσε τα ρέστα της. Τόσο με τα εννέα ολοκαίνουργια μοντέλα που παρουσίασε όσο και με την άψογη διοργάνωση που έστησε για να γνωρίσουν καλύτερα οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου και όχι μόνο τα πλεονεκτήματα των μοτοσυκλετών της συγκεκριμένης εταιρίας. Μάλιστα εκτός των νέων μοντέλων που υπάρχουν στην Έκθεση έφερε και δεκάδες άλλες μοτοσυκλέτες – street , sportser καθώς και ειδικές εκδόσεις Touring -που έκαναν αρκετές φορές με διαφορετικούς αναβάτες, το γύρο της Αττικής. Ας μην ξεχνάμε ότι η εμπειρία της απόλυτης ελευθερίας ταυτίζεται με τη φίρμα της Harley Davidson.

Αλλά και η Honda έκανε πανελλαδική πρεμιέρα σε οκτώ καινούργια μοντέλα. Η πιο εντυπωσιακή είναι η 2018 GL1800 Gold Wing Tour, που έκανε την πρώτη της Ευρωπαϊκή εμφάνιση. Εκεί υπάρχουν τρείς μοτοσυκλέτες ‘Neo Sports Café’ η CB1000R, CB300R και CB125R, η έκδοση Africa Twin ‘Adventure και τρία πρωτότυπα μοντέλα, το concept Super Cub, το concept Monkey και το concept GTR150.

Η έκδοση Africa Twin ‘Adventure Sports’ σηματοδοτεί την 30ή επέτειο από την παρουσίαση της πρώτης έκδοσης και είναι ακόμα περισσότερο προσανατολισμένη στην περιπέτεια

Το X-ADV που έφερε την επανάσταση στην αγορά μέσα στο 2017 – το πρώτο ‘δίτροχο SUV’ – προσφέρει τώρα περισσότερες off-road επιδόσεις με Honda Selectable Torque Control και διακόπτη G για το Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη (Dual Clutch Transmission)

Η Kymco στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018 έχει σε πλήρη παράταξη όλα της τα νέα μοντέλα, όπως τα Xciting S 400i, People S 125/150, Like II 125, καθώς επίσης και οι νέες ειδικές εκδόσεις AK550 Blue, X-Town 300 SE και Χ-Τοwn 300 Red. Δεν θα απουσιάζουν φυσικά και τα νέα τετράτροχα ATV MXU 450, 465, 550 και 700!

Στο περίπτερο Νο 8, τους επισκέπτες της έκθεσης περιμένουν τα μοντέλα της Ducati .Θα δείτε τα νέα Panigale V4S, Multistrada 1260, Monster 821,Diavel,Μultistrada 950 Spoked Wheel. Υπάρχει ακόμη και η εντυπωσιακή Supersport .

Τι μπορείτε να δείτε και σε τι μπορείτε να συμμετέχετε:

• Οργανωμένα test rides σε πίστα 1100m.

• Flat track experience για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, τη νέα τάση στη fun οδήγηση

• 16 παραστάσεις stunt riding, Freestyle Motocross,Τrial show και BMX show

• Σεμινάρια για ασφαλή οδήγηση από τον έμπειρο καθηγητή Θανάση Χούντρα

• Chat sessions για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας

Μεγάλος χορηγός της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας, τα νέα καύσιμα ΒΡ με τεχνολογία active για καθαρότερους κινητήρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.