ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σε δημοπρασία η θρυλίκη Aston Martin DB5 του James Bond (βίντεο)

Σε δημοπρασία η θρυλίκη Aston Martin DB5 του James Bond (βίντεο)

Πρόκειται ίσως για το πιο διάσημο, κινηματογραφικά, αυτοκίνητο στον κόσμο, με το όνομά του να είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον μοναδικό κινηματογραφικό πράκτορα James Bond.

H Aston Μartin DB5, που οδήγησε ο Sean Connery στο Goldfinger του 1964 και αργότερα ο Pierce Brosnan στο Goldeneye του 1995, θα βγει στις 13 Ιουλίου σε δημοπρασία στο πλαίσιο του Goodwood Festival of Speed. Η τιμή εκκίνησης έχει καθοριστεί στα 1,2 εκατ στερλίνες και οι υπεύθυνοι δηλώνουν πως, είναι πολύ πιθανό η τιμή πώλησης να την ξεπεράσει σημαντικά.

Η πρώτη εμφάνιση της DB5 ήταν στο Goldfinger του 1964 και το αυτοκίνητο συνέχισε να πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια δίπλα στον πράκτορα 007 σε ταινίες όπως, Thunderball, Tomorrow Never Dies, Specter και, φυσικά, στο Goldeneye.

Όλοι θυμόμαστε στην τελευταία ταινία τον Brosnan να οδηγεί την DB5 στους λόφους γύρω από το Μόντε Κάρλο, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την καταδίωξη της Xenia Onatopp που οδηγούσε μια Ferrari F355.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Mετά την τελευταία του εμφάνιση στο Spectre το 2015, το αυτοκίνητο ανακαινίστηκε πλήρως και ταξίδεψε ανά τον κόσμο, τόσο για να διαφημίσει την ταινία, όσο και για να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο προώθησης των πιο σύγχρονων μοντέλων της μάρκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.