Οι πρώτες εικόνες του νέου Volkswagen T-Cross

Οι πρώτες εικόνες του νέου Volkswagen T-Cross

Το νέο T-Cross, το πλέον compact SUV της μάρκας έρχεται να προστεθεί «κάτω» από το T-Roc. Τις πρώτες εικόνες του T-Cross αποκάλυψε η VW και ανακοίνωσε ότι θα είναι το επόμενο μέλος στην οικογένεια των SUV.

Χάρη στην πλατφόρμα MQB το νέο T-Cross διαθέτει μία σειρά από προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και ασφάλειας, από μεγαλύτερες κατηγορίες μοντέλων

Το T-Cross, παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2016. Από τη σχεδιαστική ιδέα έως την τελική έκδοση άλλαξαν πάρα πολλά πάνω σε αυτό το αυτοκίνητο. Το T-Cross μπήκε στη γραμμή παραγωγής και τοποθετείται πλέον στα Οχήματα Ελεύθερου Χρόνου (Sport Utility Vehicles).

Η παγκόσμια πρεμιέρα του T-Cross έχει προγραμματισθεί για το φθινόπωρο. Το αυτοκίνητο αυτό να προστεθεί δίπλα στα T-Roc, Tiguan και Touareg.

Το μήκος του αμαξώματος είναι στα 4.107 χιλιοστά και έχει δοθεί προτεραιότητα στην λειτουργική και ελκυστική σχεδίαση. Θα είναι μόνο προσθιοκίνητο και με μία σειρά από έξυπνες, καινοτόμες λύσεις στο εσωτερικό και άφθονους για την κατηγορία χώρους, το T-Cross θα είναι σε θέση να χαρίσει μικρές και μεγάλες περιπέτειες μέσα στην πόλη ή μακριά από αυτή.

Η μεταβλητή πλατφόρμα (MQB) διασφαλίζει εκπληκτικά μεγάλους χώρους. Για παράδειγμα το πίσω κάθισμα μπορεί να ρυθμιστεί κατά μήκος ώστε να δημιουργείται περισσότερος χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών ή για τις αποσκευές.

Τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας MQB αποτυπώνονται σε κάθε σημείο του T-Cross που θα προσφέρει από τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας στην κατηγορία του. Οι κορυφαίες προδιαγραφές παθητικής ασφάλειας σε συνδυασμό με τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και εξαιρετική ενεργητική ασφάλεια, δημιουργούν ένα απόλυτα ασφαλές compact SUV.

Στο στάνταρ εξοπλισμό του T-Cross θα περιλαμβάνεται σύστημα προληπτικής προστασίας επιβατών (Pre Crash), σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου με αναγνώριση πεζών & City Emergency Braking και το σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Assist).

Εκτός της Ευρώπης, το νέο T-Cross θα ενισχύσει την γκάμα των SUV της μάρκας και στην Κίνα και τη Νότια Αμερική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.